Hello Molfer!
Még nem válaszoltál érdekelne a fesszabályzó a hütőtakaró idom elsőlámpa meg a kuplungkar . Ár ? melyik mennyi? Az email cimem:laci7137@gmail.com . Üdv
Molfer, majd tutsz nekem adni egy telefonszámot? Mert nekem sietős lenne a dolog ugyanis 27-ére készkéne lenni mert lessz Törökmezőn motoros találkozó :D
Küldjed légyszíves : rosenbergbo@gmail.com e-mail címre
Méretre ugyanaz ha jól tudom, nekem eredetileg e-helyett ment volna be egy 80-as, de inkább úgy döntöttem leteszem a jogsit és veszek egy 125-öst, 20000 Ft-re gondoltam ha Neked is jó. Karbival együtt.
Én érdi vagyok, de Pesten melózok esetleg oda be tudom vinni.
andikaferike@gmail.com a mailcímem
Fesszabályozóról tettem fel képet lentebb, a teló jó most lett szimeringezve. a fékrendszert meg lefényképezem neked és felteszem ide.
Hello Molfer!
A fesszabályzó alámpa meg a tartó konzol kellene ami a hütőt tartja. És a kétoldali üllés alatti idom? Azt mondtad hogy javitva volt és lefenxképezed ? Kuplung kar megvan?
Értem.
A teleszkópok jó állapotban vannak nem üt fel vagy nem túlságosan kemény, és a fesz szab nincs szétrepedezve? jah meg még annyi hogy a komplett fékrendszerrel tehát féktárcsa, féknyereggel, csővel felső kis tartállyal eggyütt van szval komplett elsőfék?
Mikuni hm 183-hoz keresnék alkatrészeket akinek van,jelezzen köszönöm.
Ha valakit érdekel van honda mbx 50-es hengerem hengerfej, (új) dugattyu gyürü csapszeg és mbx 80-as blokk alkatrészek
Még nem válaszoltál érdekelne a fesszabályzó a hütőtakaró idom elsőlámpa meg a kuplungkar . Ár ? melyik mennyi? Az email cimem:laci7137@gmail.com . Üdv
Küldjed légyszíves : rosenbergbo@gmail.com e-mail címre
Minek mennyi az ára? Fesszabályzó, a két üllés alatti idom , lámpa, kuplungkar meg esetleg a hütőtakaró idom
Én érdi vagyok, de Pesten melózok esetleg oda be tudom vinni.
Fesszabályozóról tettem fel képet lentebb, a teló jó most lett szimeringezve. a fékrendszert meg lefényképezem neked és felteszem ide.
A fesszabályzó alámpa meg a tartó konzol kellene ami a hütőt tartja. És a kétoldali üllés alatti idom? Azt mondtad hogy javitva volt és lefenxképezed ? Kuplung kar megvan?
Nem tudod véletlenül, hogy azt nem lehet a 80asba beszerelni? Mert ha jó állapotú érdekelne írj rá árat. Köszi Feri.
A teleszkópok jó állapotban vannak nem üt fel vagy nem túlságosan kemény, és a fesz szab nincs szétrepedezve? jah meg még annyi hogy a komplett fékrendszerrel tehát féktárcsa, féknyereggel, csővel felső kis tartállyal eggyütt van szval komplett elsőfék?
Nem 80-as csak 50-es, de nemrégen lett felújítva teljesen!
10500 Ft. ra gondoltam ha Neked is megfelel.
Nekem első villára fékrendszerrel eggyütt kerék nélkül és a fesz szab érdelelne. Ezeket mennyiért adod?
xhektor: Köszönöm szépen, ugyan MB 8 nincs benne, de a levegős MTX-hez 105-öst, a vizesekhez 102, illetve 110-est ír, ugyanúgy az MBX-hez is 110-est.
A blokk mbx 80-as, kompletten mennyiért adod és helyileg hol vagy?
ferry62@freemail.hu Köszi Feri
:)
emzoli22357@freemail.hu