Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok van még egy pár dolog honda mbx-hez, nem minden van lefényképezve ha nincs valami a képen kérdezzetek.

Hali!
Nekem van minden ami neked kellene annyi hogy a hengert fúrni kéne de nem mély a karc tehát sztem egy túlméret elég lenne. Az árban megegyezünk

Üdv.
Jó, kösz szépen
Nemtudom, lehet, hogy meg lehetne rendelni, de szerintem azt ne akarjad megtudni mennyiért.
emzoli!
Szerinted ilyen lehet kapnsi esetleg újonnan?
Köszi, de sajnsos az elektronikát nagyon nemvágom
Valaki tudna mutatni nekem egy kapcsolási rajzot?
Persze, az volna a leg értelmesebb, ha elektronikusra cserélődne, az a terheléses szabályozású szar, akkor nem fűtene, és örök élet+1napig tartana.
ilyenből nem fogsz találni hibátlant, vagy nagyon nehezen.
Neked is elmondom, hogy két darab megfelelő porcelán teljesítményellenállással helyettesíthető.
eredetileg is az van benne, csak egybeöntve.
Köszi...
És ha van valakinek ilyenje az légyszíves jelezze:D
Előre is köszi
Eltaláltad.
Sziasztok!
Nemrég vettem énis egy MBX 80-at! Kb 2 hétig semmi gond nem volt vele. Aztán jöttek a gondok! Először a világítás ment el, majd kezdett kihagyni! Ezután teljesen elment a szikra! Nemtudom hogy miért! Az lehet gond hogy a tank alatt ilyen fehér valami porcelán cucc szét van repedezve? Kérlek segítsetek mert már izzad a picsám xD
tomy16 125-ös röl van szó
Mértéktelelnül örvendek:)
Talán, ha végrer felvennéd a kapcsolatot velem mailon...
Vagyis Teljesen mindegy :D
Hello smol-d !
Nem mind egy hogy MTX vagy MBX a lényeg hogy 50 vagy 80ccm3 , vízhűtés és membrános legyen! :D
Sufni tuninghoz kell !
tomy16 az MTX hezkellenek a cucok ?
emzoli kell a hasidom :D
Hello, ezek nincsenek már meg,üdv.Márk
Sziasztok ! Valakinek lenne vizhütő tartó konzol? És kuplungkar? Cserébe tudok adni érte blokk alkatrészeket Ja és még kellene a kétoldali üllés alatti idom
Csáó!
Engem érdekelne hogy menyibe adod a Hengert , hengerfejet , membránt , meg a szívócsonkot ?
Előre is köszi a választ ! :D
Apa, elviszed azt a nyomorult hasidomot, vagy csak hitegetsz?
Azért nem csináltam róla mintát, mert arról volt szó, hogy kell.
NA, most akkor kell or not kell?
125-ös MTX -hez vanak cucaim ha érdekelvalakit?
http://kepesmotor.hu/motorblok...
blokkalkatrészek eladók
Ment e-mail