szia, ezek közül már csak jobboldali ülés alatti idomom van, az jó, rajta vannak a pöckök, ezt 2ér adom,
De az össz cuccom ennyi:hátsó lámpa,hátsó rugóstag,ülés alatti idom,láncvédő,olajtartály,gázkar,gyujtótrafó,hátsó kapaszkodó,meg fejidomtartó konzol:az összeset odaadom 6ér ha valaki megszabadít tőle.
Hello Cosmo01
Érdeklődnék hogy ha jólátom az a két üllés alatti idom ugye mbx-é millyen állapotban van ? Megvannak rajta a kis bütykök amiket bepatintasz a vázba szóval nincsenek letörve ? Mennyibe adnád ha jók ? Esetleg kuplung karod nemlenne? És fesszabályzód tudod ami a tank alatt van jobb oldalt felfogatva a vázra ilyen porcelán és azthiszem három vezeték jönki belőle
itt van pár kép. látszik a szivatónál a hiba, nekem be volt ragasztva de nem kellett soha szivatót használnom, az úszót meg lehet h meg lehet ragasztani nem tudom. 3500+postáért a tiéd is
Üdvözlök Mindenkit!
Nincs valakinek eladó Honda mbx (esetleg mtx) típusú motorja (80-as) Baranya-Somogy-Tolna régióban (vagy szállítással bárhonnan)? Szerintem egész korrekt árat tudnék érte ajánlani.
Önts bele kb 1,5 dl-t és nézd meg mennyire könnyű összenyomni.
Ha túl könnyen megy le és fel üt akkor kevés,ha fél útig megy csak be és kemény mint a beton akkor sok.
Sziasztok!
Tapasztalt Hondásoktól kérdezném, hogy MBX80-as motor helyére befér-e 125-ös motor? A motortérbe kerül valahonnan olaj és ettől beköpi a gyertyát. Igy most a lelkéhez kellene nyúlni ha már így van akkor esetleg egy motor csere. Van valakinek javaslata, ötlete? Pl ha a felújítás mellett maradok hol kapok szimeringet, tömítés készletet, dugót, gyűrűt stb.?Köszi,
Csak az kell?
emailem andikaferike@gmail.com