Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia megvan még, persze hogy rajta van ha jól tudom azt csak flexel lehet leszedni róla.
Csak az kell?
emailem andikaferike@gmail.com
hát sajnos a suber és cuccai azok nincsenek már meg, ha esetleg érdekel akkor irj nyugodtan: galffy@citromail.hu
szia, ezek közül már csak jobboldali ülés alatti idomom van, az jó, rajta vannak a pöckök, ezt 2ér adom,
De az össz cuccom ennyi:hátsó lámpa,hátsó rugóstag,ülés alatti idom,láncvédő,olajtartály,gázkar,gyujtótrafó,hátsó kapaszkodó,meg fejidomtartó konzol:az összeset odaadom 6ér ha valaki megszabadít tőle.
Hello Cosmo01
Érdeklődnék hogy ha jólátom az a két üllés alatti idom ugye mbx-é millyen állapotban van ? Megvannak rajta a kis bütykök amiket bepatintasz a vázba szóval nincsenek letörve ? Mennyibe adnád ha jók ? Esetleg kuplung karod nemlenne? És fesszabályzód tudod ami a tank alatt van jobb oldalt felfogatva a vázra ilyen porcelán és azthiszem három vezeték jönki belőle
Az szép, hogy sikerült hozzájutnod egy ilyen sz*r hoz?
Ha a siber és a tű is megvan már postázhatod is.
Küldj egy e-mail címet és küldöm a pontos címemet.
itt van pár kép. látszik a szivatónál a hiba, nekem be volt ragasztva de nem kellett soha szivatót használnom, az úszót meg lehet h meg lehet ragasztani nem tudom. 3500+postáért a tiéd is
Köszi srácok a segitséget, és valakinek nemlenne esetleg ? Szeretnék ha lehet eredeti cucott visszarakni rá ha csak egymód van rá
Ugyan ez a cucc előállítható két darab porcelán teljesítményellenállásból
Helló!
Első telód megvan még esetleg?
Tárcsás(mármint a féknyereg felfogató rajt van a villán)?
Köszi
Ez a feszültség szabályzó ami igen rossz álapotban van ha jól látom
Koszka
Hello Mindenkinek
Nemtudom miez de nemlenne valakinek egy ilyenje? Mbx 80-ason van a vázon a tank alatt
Jó állapotú,ára?
Üdvözlök Mindenkit!
Nincs valakinek eladó Honda mbx (esetleg mtx) típusú motorja (80-as) Baranya-Somogy-Tolna régióban (vagy szállítással bárhonnan)? Szerintem egész korrekt árat tudnék érte ajánlani.
nekem van, csak az uszo el van törve benne, meg a szivató meneténél az a müanyag menet elszakadt, ha érdekel megbeszélhetjük
hát nem tudom mi jó a 80ashoz de van egy blokkom aminek annyi baja volt , hogy megrepedt a blokközép egyik fele...
Köszönöm szépen a segitséget!
Önts bele kb 1,5 dl-t és nézd meg mennyire könnyű összenyomni.
Ha túl könnyen megy le és fel üt akkor kevés,ha fél útig megy csak be és kemény mint a beton akkor sok.
MBX-50-hez nincs valakinek egy jó karburátorja?
Sziasztok!
Tapasztalt Hondásoktól kérdezném, hogy MBX80-as motor helyére befér-e 125-ös motor? A motortérbe kerül valahonnan olaj és ettől beköpi a gyertyát. Igy most a lelkéhez kellene nyúlni ha már így van akkor esetleg egy motor csere. Van valakinek javaslata, ötlete? Pl ha a felújítás mellett maradok hol kapok szimeringet, tömítés készletet, dugót, gyűrűt stb.?Köszi,
Szia
Milyen cuccaid vannak? Ami jó az MBX 80-ashoz az érdekel.
Írd meg itt vagy akár a ferry62@freemail.hu-ra Köszi
vigyétek már el a szaraimat az 50es mbxhez blokkhoz vannak cuccosok
Egy adatlap szerint: http://translate.googleusercon...
150 ccm villánként
Sziasztok! még mindig szeretném ha valali tudna segítene hogy mennyi olaj kell az első telóba!Köszönöm!
hát az enyém se eszik keveset meg megy is rendesen! de 5lnél nincs több a fogyasztása!