Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álltalában az MBX 80 tényleg sokat kajál vagy csak az enyém nyomja be 8L-t?
OKÉS mert szeretném fell újitani és jó lenne ha ell tudnánk seftelni a hasidomot am köszi:D
xhektor
Köszönöm hozzászólásodat. Végül is szerelőnél van a moci, mivel én nem értek hozzá max. csak esztétikailag tudom majd kezelni. Azt mondja a mester, hogy valahonnan(+) olaj kerül a motortérbe, keresi az okát. A szabályzót már beállította akkor javult rövid időre a helyzet de újra elkezdett leállni, így most sajnos még nem sok öröm volt benne. Ha lesz eredmény közreadom, talán segít valakinek. Szép napot mindenkinek
Feri
Mivel az MTX-80 és az MBX-80 blokkja megegyezik, ajánlok neked egy oldalt: http://hondamtx80.lapunk.hu
Most cseréltem gyertyát, idáig DENSO W20EXR-U volt benne /valahogy ez mindíg vissza kerül bele/. Amit most beleraktam W27ESR-U /ez lenne bele való/. Hidegen köhög de ha bemelegszik érezhetően jobban húz. Az NGK gyertyák nekem nem jöttek be, mert idáig csak franciát tudtam venni és hamar meghaltak.
75
Ha nem akarod kivárni az utángyártottat, viheted az eredetit is.
Mail-ben megbeszélhetjük a részleteket.
Szia holnap teszek fel képet ha még világosban hazaérek sajna melózok hétvégén.
Hello MBX 80 hoz valaki tud hasidomot mert nagyon kéne ?:D
TE nagyon egybe van ez a vas mennyibe vetted ha szabad megtudnom?! jó vétel volt ránézésre
Sziasztok! legyenszives valaki megmondani mennyi olaj kell az első telóba mert most ujjítom fel és nem tudom!KÖSZÖNÖM!
attól függ milyen! lánckerék , lánc, szimering, karok meg ilyesmik vannak www.pinkmotors.hu
Sziasztok!
Tud Valaki valahol Honda szaküzletet, ahol tartanak alkatrészt pl. a MBX-hez? Köszönöm az eddigi segítséget. Üdv Feri.
amugy van még valakinek a világon 50es mbx-e?
van egy kifogástalan állapotú mikuni hm183-am, 12 rugó fix.
Hát köszi de nekem 80 asra kéne karbi, ja és ha valakinek kell lendkerék az szóljon.
Csak egy jó tanács, hosszú menetes gyertya kell fele a brist 15CY tudtommal rövid menetes. Ez is sokat számít.
Köszi a reakciót. Brisk super LR15 YC-1 gyertya volt benne, tegnap NGK-t kaptam, de azzal is ugyan ez a helyzet. Castrol2T olaj van benne a volt tulaj szerint, a benzint nem is kérdeztem,csak, hogy 95-ös.Találtam egy szerelőt holnap viszem, remélem sikerül gyorsan helyre rakni. Neked köszönöm, szia
hali! nekem van 50esre való
Próbálad meg normális gyertyával pl PHBG 9-es, és normális olajjal ill. benzinnel. Olaj: fullszintetikus legyen és ne valami 500Ft-os sz*r Benzim meg hát valami jó minőségű, én shell-el használtam amikor még megvolt.
Üdvözlök minden Fórumozót! Új tag vagyok a napokban "gazdagod- tunk" egy MBX80-as mocival. Családi hobbi gépnek szánjuk,de van vele egy kis gond. Ennek megoldásához kérnék tapasztaltabb "kollegáktól" tanácsot. Kb 10-30 km távolság megtétele után"beköpi" a gyertyát. A gyertyát ha kiveszem fekete de nem tocsog rajta olaj. megtörlöm, visszatéve ismét jó egy darabig. Ha ennyi alapján tud valaki tanácsot adni vagy egy jó szerelőt ajánlani Kerepes környékén, előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek
Sziasztok láttam itt egy pár cuccot de nem tudom van e még karbija eladó valakinek . mert érdekelne
Heló! Az MBX 80 tankod megvan még? Ha igen, milyen állapotban van? Horpadás nincs rajta? Tudnál róla feltenni képet?
Hmm, velem már tulajdonképpen megegyezett, ebbe beleígérni, hát nem túl barátságos.
az sajnos nincs
smol-d nekem van hasidomom mbx 80-as hoz a képet a 100-as oldalon megtalálod .