Hali mindenkinek. Kaptam egy Honda MB 80-as típusú motort. Komplett gyújtás kellene bele. Hol tudom ezt megvenni? mennyi az új ára? Esetleg melyik motor gyújtásával azonos? írjatok lécci mert ez nagyon fontos lenne.
Szia!
Köszönöm a képeket, úgy nézem, sajna a hátsó búra nem szebb az enyémnél, akkor szerintem azt mégsem, ellenben:
elsőlámpa (az égő foglalata megvan?),
kitámasztó a rugójával,
Fordulatszámmérő spirál (még nem tudom, hogy vajon melyik fajta kellene, csak jövő hétvégére tudom meg, volt 3 lehajtásom is, az egyik lenyalva, a másik ilyen négyszögletes, mint felül, a harmadik pedig olyan, mint a km. óráé alul)
Hátsó lábtartók
Képen nem láttam, és nem is valószínűsítem, de kulcsos Helmet Holdered van-e? :)
Tehát a fentiek érdekelnének, e-mailben esetleg kérhetnék erre egy árajánlatot?
Címem:tyercorp<@>citromail<.>hu
Előre is köszönöm.:Tyer
üdv.:WP
80-as? Karbiért mit kérsz?
Üdv.:Tyer
üdv:WP
Köszönöm a képeket, úgy nézem, sajna a hátsó búra nem szebb az enyémnél, akkor szerintem azt mégsem, ellenben:
elsőlámpa (az égő foglalata megvan?),
kitámasztó a rugójával,
Fordulatszámmérő spirál (még nem tudom, hogy vajon melyik fajta kellene, csak jövő hétvégére tudom meg, volt 3 lehajtásom is, az egyik lenyalva, a másik ilyen négyszögletes, mint felül, a harmadik pedig olyan, mint a km. óráé alul)
Hátsó lábtartók
Képen nem láttam, és nem is valószínűsítem, de kulcsos Helmet Holdered van-e? :)
Tehát a fentiek érdekelnének, e-mailben esetleg kérhetnék erre egy árajánlatot?
Címem:tyercorp<@>citromail<.>hu
Előre is köszönöm.:Tyer
+ még az első teló+a váz.
+ egy 50 es blokk
Végre megvannak a képek elnézést csak éjszakás vagyok.
Felteszek mindent, aztán megmondod mi kell.
Üdv.Márk