Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

trafót azt már rendeltem de gyújtáskapcsoló az kéne. Kulccsal együtt. Van neked ilyen?
Az 50-esé és a 80-asé megegyezik, csak a jelőlés ,,bevágást" nem kell teljesen összepászítani egy kicsit forgatni kell, de ez már részletkérdés.
Jó 80-asra, csak nem megy vele... :)
hali! ez igy 6ezer, de megvan a lendkerék is azzal együtt 8. esetleg kis alku belefér, inditó alatt mit értesz?
üdv.:WP
50es blokkrol van, nem tudom jó e 80asra (szerintem nem, de majd megmondják az okosok és akkor megbeszéljük)
Szia!
80-as? Karbiért mit kérsz?
Üdv.:Tyer
Wp engem érdekelne a gyújtás. Mennyibe adod el őket? Esetleg ha van indítód is akkor azt is bele kéne számolni az is kellene.
pl Honda ns1
Hali mindenkinek. Kaptam egy Honda MB 80-as típusú motort. Komplett gyújtás kellene bele. Hol tudom ezt megvenni? mennyi az új ára? Esetleg melyik motor gyújtásával azonos? írjatok lécci mert ez nagyon fontos lenne.
hali! van mbxhez blokkalkatrészem minden, gyujtás, karbi, irj megbeszéljük.
üdv:WP
Okker.
szolvero nekem van menyibe gondoltad?
Köszi mzoli akkor ki várom :D
Már nem kell! Megoldódott a probléma
Mihez?
Nincs valakinek gyujtás alaplapja? + egy tirisztor is kellene
Jaj-jaj még egy dolgot kifelejtettem: Gyújtás felöli deknije van-e valamelyikőtöknek, olyan, amit nem tört még át a lánc?
Szia!
Köszönöm a képeket, úgy nézem, sajna a hátsó búra nem szebb az enyémnél, akkor szerintem azt mégsem, ellenben:
elsőlámpa (az égő foglalata megvan?),
kitámasztó a rugójával,
Fordulatszámmérő spirál (még nem tudom, hogy vajon melyik fajta kellene, csak jövő hétvégére tudom meg, volt 3 lehajtásom is, az egyik lenyalva, a másik ilyen négyszögletes, mint felül, a harmadik pedig olyan, mint a km. óráé alul)
Hátsó lábtartók
Képen nem láttam, és nem is valószínűsítem, de kulcsos Helmet Holdered van-e? :)
Tehát a fentiek érdekelnének, e-mailben esetleg kérhetnék erre egy árajánlatot?
Címem:tyercorp<@>citromail<.>hu
Előre is köszönöm.:Tyer
Mb 80 membránjához milyen vastagságú carbon kell?
Ha kivárod, lesz vatta nyú üvegszálas, 4rugóért.
S a többi :- )
+ még az első teló+a váz.
+ egy 50 es blokk

Szia4
Végre megvannak a képek elnézést csak éjszakás vagyok.
Felteszek mindent, aztán megmondod mi kell.

pontosan nem tudom menyibe kerül mond meg te ,hogy mit vagy menyit adjak :D
Hát, szívesen mondanám, hogy oké, de MB-re kéne, nem MBX-re :/ Azért köszi!
szia, a lámpát egybe adom, a lámpa meg a láncvédő együtt 2ezer.
Üdv.Márk