Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hasonló kérésem lenne Feléd is: Jó minőségű képeket, és árajánlatot kaphatnék-e? :)
A búra ami érdekelne, az enyém ugyanis repedt, habár csak alul, így nem annyira észrevehető, de törekszem a tökéletességre. :) Jó minőségű képeket, és egy lehetőleg számomra kedvező árajánlatot kérhetnék a cuccokra? :)
Szia!
légszűrő, láncvédő már nincsen meg, középstander, elsőlámpa, hátsólámpa megvan, hátsóbol csak búra vagy egész kell?
szia, nekem van hátsó lámpa és láncvédő is ha érdekel
Van, tegyél ajánlatot.
HEllO Honda mbx 80-hoz valaki tud hasidomot ?
Szia!
Holnap tudok feltenni képeket.
Délután valamikor.
Jaa, és a hátsó lábtartók.
Szia!
MB-hez érdekelne középstander, elsőlámpa (ha nincs faragva az égő foglalata körül), (légszűrő, láncvédő, ha megvan még), esetleg hátsólámpabúra. Budapesten át tudom venni.

Ugyanitt keresek MB8 karbit is...még mindig.
Szia. A csomag meg érkezett. Mégegyszer köszönöm.
Valaki letudná mérni nekem mb vagy mbx első villa méretét ? szóval nekem az álló rész érdekelne ami az első kerékhez kapcsolódik. Egy pontos méretet szeretnék! a szimeringtől teljesen az aljáig!
Nem gond, köszönöm
Sza!
Feladtam, holnapra odaér!
Egy kicsit olajos, bocs nem volt időm letakarítani.
A légszűrőről tudnál ide képet feltölteni? Nekem lehet, hogy kell.
Üdv MOLFER. Sikerült feladni a cuccot?
Sziasztok van még MBX-hez első, hátsó kerék új gumikkal.Lámpa első, hátsó. Teleszkóp új szimeringekkel. Kormánykapcsolók, fék, légszűrő.tank, kábelkorbács stb.
Mb-hez első, hátsó kerék, tank, olajtartáj burkolat, első, hátsó lámpák, fék
HA neten, hirdetésből veszed, és postán megy, mindenképpen lesz postaköltség.
Csepelen van
Hol lenne helyileg? Csak , hogy a posta ne drágítsa ha nem muszály.
Nekem van egy(csak nem akartam belezavarni a kolega biznicébe mert nem illik)
HA kell, 2 rugó fix.
Szia!
Holnap viszik el sajna, már elkelt.
molfer a tanksapka megvan még? Az érdekel.
Ilyen képre gondoltál?
Szia! Elnézést csak a kocsiban maradt a teló, mostmár be van kapcsolva.
Az alaplapon és a blokkon is van egy kis bevágás azoknak kell eggyezniük. Képet sajnos nemtudok mutatni de a blokkon az a bevágás ha jól emlékszem a a főtengely ,,felett" van. Az alaplapon pedig asszem az egyik felfogató fülön. Ha pedig még nem jó a gyújtás értelemszerűen forgatni kell az alaplapot valameik irányba de csak nagyon de nagyon piciket.
telefonon mikor vagy elérhető?üdv