Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De bele lehet tenni. Nem?!
Csáó mennyiért adod ?
köszi de nekem nem jó a nsr-é mivel abba nincs berúgókar :S azért köszi
Igen, tudom, hogy más a váltódob, de ha belerakod a CRM-ét, akkor már mehet is a gépbe... Valamint az NSR indítós rúgó nélkül, míg a CRM-ben ott a technika.
nem akarom rontani a bizniszt de a kukactengely más fordítva vannak a sebességek az NSR blokkban.. többi full jó...
Szia! Nem vettem meg, most van 2NSR-em, annak ilyesmi a blokkja. Henger és gyújtás nélkül, jó főtengellyel 25?
Csáó érdekelne az üres blokk mi lenne az ára ?
Sziasztok, nyár elején... gondolkozok, és haúgy van szeretnék venni egy 250 es Crm et...
Akinek van.. vagy van infója rólla, hogy milyet, hogy birja a strapát... fogyasztás.... mire kell odafigyelni vételkor... tipushiba ? meg ilyenek.. mit kell rólla tudni... :)
Léci irjatok. Előre is köszi :)
De nem is tudsz neten valami linket küldeni hogy ott van valami kép a 250-es blokkjáról? Vagy valami mert én nem nagyon találtam.
nemtom
250-es de a 125 nekm nem uygan úgy van a kuplungnál ami a blokba megy be az a kis bisz basz mert ha uygan úgy van csak nekem az kéne hogy megyen bele mert leeht kifele meg bele ál nekem most befee ál az a kis konzol.
250es? mert abban sajna nem tudok segíteni, nem ismerem
Valaki tudna küldeni képet ami a blokból jön ki a bal oldalt ami a kuplungkar behúzásánál az a kis valami hogy kell álnia?
Mert most lett szétszedve a blokk mert egy fogaskerék a berúgó résznél szét ment és ezért nem volt jó a váltó mert beakadt.
Na nem ez a lényeg hanem hogy az a konzol vagy mi az hogy kell álnia!
Hellosztok ez nagyon sürgős lenne!
Van nekem egy honda crm 250ccm motorom
most lett felújítva minden és most lett egy olan problémám hogy eddig baja nem volt de most indítottam a járással sincs semmi baja de, viszont az 1-est veszi a 2-ikat is de dobálja a többit meg nem veszitehát az elsőt veszi jó a másodikat is veszi de kidobálja a többibe meg nemtudom betenni!
á nem, csak a hátsó gátló nem olyan egyszerű, szétszeded lehet kopás ezmegaz.. érdemesebb mondjuk csikára bízni.. 10 -15 ért megcsinálja asszem és az tuti jó lesz !
miért? te is próbáltad?
nem fog menni szerintem
2db 125ös NSR-t bontok, ha valakinek kell blokk alkatrész: bzoltan94@gmail.com
Sziasztok!

CRM 125 hátsó teleszkópját akarom felújítani, de sehol nem találtam még információt arról, hogy mennyi olaj kell bele. Ha valaki már csinálta, vagy tud erről valamit írja le ide a fórumra, hogy mennyit kell bele rakni, milyen olajból(plusz tapasztalat).

előre is köszönöm :)
Hali!

A segítségeteket szeretném kérni. Olyan gondom lenne, hogy a powerem legtöbbször nem nyit ki rögtön, hanem bedadog a motor és a kipufogó sokkal több füstöt nyom ki. Ez a dadogás kb. 2-3 mp-ig tart de utána rendesen nyit a power. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget.

Kegyetlen jó!
Hali!
Arrow rendszer érdekelne Crm 125-re ha valaki tud írjon köszi.
Azért köszi.
leírtam amit tudok, nem emlékszem sajna.. ha előttem lenne biztosan meg tudnám csinálni de ez rajtad nem segít sajna