Eladó lett a motorom a sok rendőr miatt nem akarok kockáztatni hogy elkapjanak.
Most lett felújítva dugó gyűrűk főtengely hneger újra lett furva új fényezés kézvédő új gumik új fékpofák új fékolaj új motor olaj a legjobb mol meg keverő olajat is a legjobbat castrol.
Annyi baja lehet hogy kicsit csúszik a berúgókar a racsni viszonylag kopott lehet.
Felújítás óta 10km mentem vele és körübelűl 2 hete cseréltem benne hajtóműolajat mert vettem bele jobbat.
Persze nem hibátlan kisebb esztétikai hibái vannak de nem lényeges hacsak kiállításra akarod vinni:D
Meg még egy kartervédő lesz rá csináltatva az még nincs rajta a képeken!
Írányár 260.000ft
De csere is érdekel supermoto vagy sportmotor 50ccm aprilia rs előnyben:D
Itt az elérhetőségem is
Tell:06-20-661-5601
E-mail:thom13@citromail.hu
Hali!
94-es Honda Crm 125 keresek hátsó oldalidomokat ha valakinek van írjon vidus_z@citromail.hu-ra köszi,vagy ha valaki tudja honnan tudok hozzá szerezni idom szettet,az is jó lenne
bowden feszességet ellenőrizd, gyujtást ha ráadod két végállás között kell mozognia 1x magyarul " teszteli' magát. a jelek szerint állítsd be a pozíciót
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Most cseréltem dugót gyűrűt tűgörgőt 125ös honda crm-be de a powerrel gondok vannak. Elektromos power van benne, ami a felújítás előtt tökéletesen működött (7ezres fordulatnál kinyitott és kitépte a kezemből a kormányt). Most, hogy összeraktuk mikor ráteszem a gyújtást folyamatosan "cicereg" és nem is nyit ki. Nem tudom, hogy mit ronthattunk el, de ha valakinek van ötlete kérem írjon. Előre is köszönöm!
Most lett felújítva dugó gyűrűk főtengely hneger újra lett furva új fényezés kézvédő új gumik új fékpofák új fékolaj új motor olaj a legjobb mol meg keverő olajat is a legjobbat castrol.
Annyi baja lehet hogy kicsit csúszik a berúgókar a racsni viszonylag kopott lehet.
Felújítás óta 10km mentem vele és körübelűl 2 hete cseréltem benne hajtóműolajat mert vettem bele jobbat.
Persze nem hibátlan kisebb esztétikai hibái vannak de nem lényeges hacsak kiállításra akarod vinni:D
Meg még egy kartervédő lesz rá csináltatva az még nincs rajta a képeken!
Írányár 260.000ft
De csere is érdekel supermoto vagy sportmotor 50ccm aprilia rs előnyben:D
Itt az elérhetőségem is
Tell:06-20-661-5601
E-mail:thom13@citromail.hu