Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit zizzen, ha ráadom a gyújtást...a Yamahák alapból nyitva vannak, gyújtás ráadás után, teljesen bezárnak, majd visszaállnak nyitottra, ez kb negyed fordulatot jelent a tárcsán, a Hondának nem kell ezt csinálni?
de azt mondtad mozgolódik, az meg jó.. csináld azt hogy gyújtáson rárúgsz a motorra, de úgy hogy ne induljon be, és közben figyeled a powert elvéleg akkor kell két végállás között mozdulnia a rúgás után mert akkor ellenőrizz..
Pont az a baj, hogy nem teker ide-oda!
Ezért kérdezném, hogy a gyújtás ráadásakor kellene egy kontroll állítás?
van ötletem az a baj hogy már régen csináltam és nem emlékszem pontosan, de az jó hogy ideoda tekereg, és az is ha eltekered akkor beáll magától.. a feszességet ellenőrizd ne legyen laza mert az okozhat gondot, és ajelek szerint állítsd össze ha ez meg van akkor nem emiatt nem nyit, hanem lehet pl hogy túl sokat kap.. a karbi oldalán lévő csavaron tekerj ki egyet vagy kettőt és próbáld ki ha nem jó ugyan oda vissza!
Már kérdezgettelek power ügyben korábban, de azóta is félre van rakva, de ma megint elővettem...
Ha ráadom a gyújtást a p.motornak kellene ide - oda forogni?
Nekem csak megrázkódik, de nem forgat, ha kikötöm a bovdent és kézzel eltekerem, akkor visszaforog szépen alap helyzetbe, de utána megint meg sem nyikkan gyújtás után.
Van ötleted?megköszönném.
üdv.
igen tudom csak hengercserés volt a motrom és az uj hengerre nemjo a régi szelepház mert kicsi
azzal csak a burkolatot fogatod fel. de nem tudom sajna
a két szélső amelyikkel felfogatod.
ennyit tudok melyik lyuktáv kell és minek?
Haliho. valamelyikőtök nemtudná véletlenül megmondani hogy a powerszelep házon a 2 furat között mekkora a távolság? köszi!
Azért köszi:)
Nagyon köszi az ajánlatodat,de max még esetleg a 21-es lett volna jó.
háá enyém volt. tudom kinél van most. ennyi pénzért nemhiszem hogy érdekli csere
Sziasztok!
Dellorto 19mm karbit keresek!
Ajánlatokat fényképpel és árral kérem az mzoltan77@gmail.com címre.
Előre is köszi!
Szia! Valakinek nincsenek régi CRM idomjai, tankkal? Az MTX50-esemet csinálom, és hátha van valakinek rá CRM idom, ami felrakható. :D Zoli
Jaja,ezt én is tudtam,csak vki felrakta,és kíváncsi vok,h csere érdekelné-e az én gépemre.Azért köszi
LaciCRM mester építette... de ha jól rémlik azóta már párszor tulajt cserélt
Nem vágjátok ki a tulaj?
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Előre is köszi!
ja igen ahogy mondja lassies

mostanában nem néztem be ide
Üdv

csika1-re gondolsz?
GG-fórumban megtalálod

Üdv: egy ex Crm-es
Helló,Lacicrm szoktál ajánlani egy srácot aki javít telokat, meg mondanád a nick nevét? előre is köszönöm üdv egy ex crm es
a tiéd hány lóerős?
97-es Honda crm 125-ős mien akkumlátor van?