Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pár méret azért hiányzik... de a CRM közösség így is nagyon hálás minden eddigi fáradozásodért főleg mivel már szigorúan véve nem is tartozol ide

mi van a ktm el?
azért mit meg nem teszek a CRM-esekért most rajzolgattam le, mert be szkennelni nem tudtam

alap rajzprogram... gépészeknek...
huu nagyon szépen köszönöm
PAINT
komoly rajz
Köszönöm, most kihagynám.
ezt úgy 3 éve csináltam, egy körülbelüli mérést végezz, hogy jók e a méretek nehogy valami eltérés legyen!
Felelősséget nem vállalok
megvan
Hello LaciCrm majd szolj hogy mi let.. meglet e a papir. ?
értem okés :D
holnap megmondom, hogy megtalálom e , mert én mindent feljegyzek és dokumentálok ha nincs meg azt fogom látni mert nem lesz a többi mellett
huu azt megköszöném ha meglene mer akor várok akár 1 hetet is:D
mikor mész ? van rá 1% esély hogy megtalálom a papirt, amit én vittem az esztergályoshoz, és akkor 100% hogy jó lesz....
köszönöm :D holnap elegyek esztergályoshoz és megcsináltatom vele :D
ilyen kell
áá értem igen mer énis a fékel voltam bajba mondom ez hogy a szarba van :D XD de akor eltolom... előre meg esztergáltatok egy tarto konzolt... és akor kész is lesz utána meg az egész mocin lesz egy uj fényezés :D
hátsó kerékhez jók a gyári távtartók csak a tárcsát kell eltolni egy olyan kör alakú lószarral amit lejebb betettem, előre meg kell egy kisebb meg egy rövidebb távtartó , plusz egy fékátalakító
ugyan ilyen volt nekem is bent mi a gond? én 2 nap alatt betettem
majd lesz még kép
de viszont valaki segithetne mi az isten nyila kel ehez a kerékhez hogy betudjam rakni őket... mer semi nem jo :S:S:S
meg valami méretek..
yeeeeee ! SM crm ha van még képed én szivesen megnézném

ilyenek kellenek
CRM átalakul.. lasan..
Helló valakinek nincs honda crm 125-ös papirok eladó?
Mezőberényben lakom, elég messze, de az jó ha a szállításban is tudsz segíteni. Még várok egy hetet, mert akkor jön vissza olaszból az ismerősöm és lehet hoz valamit... Szal még meggondolom, ha nem kell szólok. Üdv; Zoli

UI: Használd a ,,Válasz erre" linket!
na hogy tetszett a motor ? és hol laksz? de akár házhoz is viszem
Zoli94jan11