Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okok:)
még pár kép...
szóval tecnosel t akartam írni... de a lényegen nem változtat

így vettem arrow dobbal úgyh fogalmam sincs h számít e, hangot meg lövök róla ha a garázsban járok

és amúgy még mindig eladó!
AZt hittem hogy így lehet venni,ilyen logóval...így jól néz ki! Arrow végdobbal van vmi tapasztalatod? Gyárihoz képest érezni vmit teljesítményben? Vagy már így vetted,uh nem tudod...hangjáról tehetnél fel vidit!
az előző tulaj varratta elvileg, fogalmam sincs h hol... technosel logó van rajta...
Üléshuzatot hol vetted,vagy hol lehet venni ilyet? ÜDv!
Ducati Desmosedici RR GP:
- Topspeed (km/h): 320
- Acceleration (0-100 km/h): 2.9 sec.
- Engine Power: 197 hp (147 kw)

Ehhez képest igenis gyenge az 58 paci is
Membrán nyitást membrán folyamatosan "rezeg" nyit/zár....
Az ilyen, 58 LE-t már kimotorozott embereket ráültetném egy CR500-ra és érdeklődve figyelném, hogyan élnének túl egy membrán- nyitást...
De azt is szívesen megtekinteném, amikor ezek az emberek csak egy közepesebb nehézségű pályán valóban a motort kimotorozva, tehát mindenhol nyélgázon végigmennek az "58" lovas, gyenge motorjukkal...
Komoly, 20-30 éve motokrossz műfajában tevékenykedő ismerőseim mondják azt egy átlagos 450-es versenyendúróra, vagy krosszmotorra, hogy motorozhatatlanok, túl erősek, stb.
Valahogy nekik hiszek jobban. Aki azt mondja, hogy egy 58 lovas motor gyenge, különösen egy hirtelen indulós kétütemű, az egyszerűen nincs tisztában a szavai súlyával, de a terepmotorozás gyakorlati tapasztalataival sem...
üdv,

Van valakinek eladó nsr/crm 125 hengere(160-as is érdekelhet)?
Várom az árajánlatokat.

köszönöm
Hát egyet értek veled :D de vannak a neten 48 lovasok is hirdetve én nem értem az ilyen embereket ... majd most rákérdeztem egyre csak kiváncsiságból hogy magyarázza már el ha nincs hozzá okmány akkor egyértelmű nincs müszakiztatva se hogy akkor hogy a túróba mérte le hogy neki 48 lovas a motorja :D kötél húzásba fogott 48 lovat azt meghajtotta őket ?:D
40hp körül van gyárilag a 250es...már az adat is hülyeség!
Üdv! Találtam egy Honda Crm250 est 58 LE azt irja az eladó hogy:

A motort 1 hónapja vásároltam.nagyon jó kis gép, de nekem gyenge.crossozni meg nehéz.ezért eladnám, vagy cserélném crossra.

Ez valami rossz vicc ? :XD egy 58 Lovas moci mióta gyenge ?
Hellósztok ahogy igértem itt a motorom tegnap este lett készen ma már voltam vele nagyon jó lett
crm-re rakhatok cr idomokat? vagy másik fajtát?
XD CRM
Hellósztok cmr gazdák
Készen lett a gépem holnap teszek fel róla képeket milyen volt és milyen lett
csá eladó a 50crm blokkja most lett felújitva 150e de lehet alkudni vagy csere is érdekel de csak Ktmre 125,250 és ráfizetek is ha kell
de egy azért egy cr vázba belelehet épiteni egy crm blokot nem? meg az idomokat átrakni?
ezért vagyunk itt
Igen köszi a válaszokat:)
DT 80 után igen jó lesz az a CRM 125 futómű... a DT 125 nél is százszor jobb.. tapasztalat..
Nem csak akarok venni egy 125-öst és sokat akarom használni terepen csak haverom dt-je is úgy járt h ugye gyári futó mű és már tönkre ment és arra gondoltam hogy ha az idomokat át lehet rakni a cr vázra meg a blokkot bele lehet rakni akkor átépíteni bele és ugye az jobban bírná a terepet:D