Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! Az enyém eladó! Nem régen volt felújítva tényleg. Ha gondolod írj rám.
Valakinek 25 ös crm 50 es papírokkal ?
Ismerősnek se kell?:)
Valaki 250 Crm-et tud eladot papirokkal ?
hello nem bántam meg hogy megrendeltem ezt a lámpát szerintem nagyon jo semi gond nincs vele egyszerű bekötni semi nem kel hozá csak a régi helyére felrakod.... öszekötöd.. fék lámpa is van benne nagyon faszán müködik jol is világit sötétbe kisül tőle a szemed :D én ittt rendeltem :http://robogotuning.hu/shop_se...
szerintem megéri az árát
CRMbalázs, nagyon tetszik a motorod sárvédővége és a ledeslámpája! Infót kérek milyen típus, hol vetted, mennyibe fájt, hogy vált be, féklámpás? Én is vennék valami ilyesmit.
találtam olyan lámpát is nem drága de égőt nem adnak hozzá :S :S
igen
abba a kislámpába kéne ami a sárvédődön van?
jó rá
Hali
Help..vki nemtud ilyen égőt? naon fontos lenne

12V18/5w

2 szál van benn és sajna az egyiknek sanyi...igy csak féklámpa van...sehol se találok ilyet...igaz lenne olyan aminek nagyobb a feje de akk nemtom rátenni a lámpaburát . . .
Hali! Azt szeretném meg kérdezni h a 93-as 125-ős crm medig bejáratos ha dugót cseréltek bene. Vertex dugot tetek bele ha ez számit.
hali emberek! azt szeretném megkérdezni h elvileg a crm 125-ös henger jo az nsr 125-re is gyakorlatilag is? ha igen és van vkinek elado az lécci irjon már mert kellene!
össze van pontozva 125 nél
10 e
valaki nem tud valami fasza supermoto kerekeket ?
Kész a crm:P fent van rajta az arrow jo sokat dobot rajta:D elég komoly:D most minden faszza rajta bele se lehet kötni :D
Szia! Engem lehet, hogy érdekelne a mocid. A matekon múlik minden.
Írj! bzoltan94@indamail.hu
hello
olyan problémám volna hogy vettem crm 250 és a blokkot nem én suedtem szét, szóval a kiegynsúlyozót mihez vagy hogy kell beállítani, mert gondolom ha szarul rakom össze szétráz.
Szia,Matykoko,CDI-problémánk van,te tudtál javítási könyvet szerezni CRM 125-höz?Légyszi,email-címemre válaszolj.Kösz.
Hello én bakonycsernyén lakok várpalotától 15 perc kocsival . VAn egy nagyon patent szerelő nem messze tőlünk 6km aki mindent meg tud csinálni.
Sziasztok,CRM 250 márkatársat keresek Veszprém-Székesfehérvár körzetében.Az az igazság,hogy kéne egy kis műszaki segítség.Kösz.
okok sietős leszek a vidivel megigérem .... am ma regel jöt meg a cuccos:D
majd ha tudsz akkor tegyél fel egy videót! kíváncsi vagyok a hangjára
mert nekem csak a végdobom az