hello nem bántam meg hogy megrendeltem ezt a lámpát szerintem nagyon jo semi gond nincs vele egyszerű bekötni semi nem kel hozá csak a régi helyére felrakod.... öszekötöd.. fék lámpa is van benne nagyon faszán müködik jol is világit sötétbe kisül tőle a szemed :D én ittt rendeltem :http://robogotuning.hu/shop_se...
szerintem megéri az árát
CRMbalázs, nagyon tetszik a motorod sárvédővége és a ledeslámpája! Infót kérek milyen típus, hol vetted, mennyibe fájt, hogy vált be, féklámpás? Én is vennék valami ilyesmit.
Hali
Help..vki nemtud ilyen égőt? naon fontos lenne
12V18/5w
2 szál van benn és sajna az egyiknek sanyi...igy csak féklámpa van...sehol se találok ilyet...igaz lenne olyan aminek nagyobb a feje de akk nemtom rátenni a lámpaburát . . .
hali emberek! azt szeretném megkérdezni h elvileg a crm 125-ös henger jo az nsr 125-re is gyakorlatilag is? ha igen és van vkinek elado az lécci irjon már mert kellene!
hello
olyan problémám volna hogy vettem crm 250 és a blokkot nem én suedtem szét, szóval a kiegynsúlyozót mihez vagy hogy kell beállítani, mert gondolom ha szarul rakom össze szétráz.
Ismerősnek se kell?:)
szerintem megéri az árát
Help..vki nemtud ilyen égőt? naon fontos lenne
12V18/5w
2 szál van benn és sajna az egyiknek sanyi...igy csak féklámpa van...sehol se találok ilyet...igaz lenne olyan aminek nagyobb a feje de akk nemtom rátenni a lámpaburát . . .
Írj! bzoltan94@indamail.hu
olyan problémám volna hogy vettem crm 250 és a blokkot nem én suedtem szét, szóval a kiegynsúlyozót mihez vagy hogy kell beállítani, mert gondolom ha szarul rakom össze szétráz.