Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de miért vetted meg ha már arrow van a tiéden?
húú köszi a linket már meg is rendeltem XD péntekre jön a rendszer :P:D
biztos h nem az most let felujitva uj henger meg minden szar egész blokba minden uj ... valamit elbasztam szerintem a karbiba de most unom kicsit a motor témát majd megcsinálom .... (am csak a felujitás 200 rongyomba fájt ) de nem szar cucokat kapot :D
Főtengelysimeringes(falsot szív)...
és mennyiért?
gecis crm 2 é rohadhat mostmár felőlem kurvára elegem van belöle beinditom azt felpörög magátol és minden jo 600 szor átnéztem mindent és a kurva gázbovdent is 2 é vágtam már mégrgembe hogy a suber lemegy e a hejére ... pusztuljon el ha kel valakinek vigy
sziasztok! 96'crm250-hez keresek főtengelyt(hibás is érdekel csak a sonkák kellenek) ill vízpumpát.Ha valakinek akad ilyesmi vevő vagyok.Infókat is megköszöném!
Rezót 12 ért vettem
ezt mondtam én is de " NEM ! "
Tárcsásra alakítani egyszerűbb mint dobfékes kereket keresgetni.
sziasztok!

80ccm-es CRM-be szeretnék supermoto kerekeket. Mivel hátul dobfékes és nem szeretném átalakítani,nem egyszerű bele felnit találni. Már többet belepróbáltunk,de nem fér bele,virsligumis felninek emg nincs értelme. Esetleg régi dobfékes NSR vagy Dominator kerék szerintetek jó lenne? amúgy a hátsó dob pontos adatai:
- villa távolsága: 16 cm
-kerékagy távtartóval együtt: 18cm
-lánckerék szélétől a fékdob széléig:15 cm
Nem csúszkás, hanem csavaros a felfogatása!
az rmx-é0,5 mm-el hosszabb meg az oldalábol kell kicsit leköszörülni. szerintetek az az 5 tized belefér?
vagy yz-é rövidebb 2.5 mm-el meg ennek is kell az oldalából köszörülni,és ha ijet rakok bele akkor a hengerböl is kéne azt a pár milit
Nekem a crm hez a pinkmotors-tól lett hajtókar meg dugó is . De lehet azért meg a crm és nsr 125 ugyan az a blokk de 250 esnél nem tudom h egyeznek e.
nekik nincs de megadtak 1 telefonszámot aki japánból hoz cuccokat, viszont magas a jen meg az euro és igy neki nem éri meg behozni
elszakadt a gázbovdenem egy éven belül már 6 szor :S:S tököm kivan már hogy mindig csinálnom kel .... bicikli bovden helyett tudtok valami jobat? XD
sziasztok
volna 250es crmem hajtókar hibával de nem találok hozzá alkatrészt.esetleg tudok segíteni esetleg valami tanácsot adni?
Kérdezd meg őket nagyon sok mindenük van cross és enduro motorokhoz: http://www.krosszmotorok.hu/
9.5l
Üdv!

Megtudná valaki mondani hogy hány literes a crm 125 tankja? A választ elölre is köszönöm!
Elíram: 41,7*55*7,5/10
41,7,55,7,5/10(nagyvasnál van 5000vmennyi ft)! Én skf üzletbe vettem 800ft ért 42*55*10eset azóta is bírja! Olaj valaki 4,5decit,valaki 5öt mond én 4,5 öt tettem bele!
Sziasztok segítség kellene!Van egy CRM 125 r 1990.-es motorom,nemtudja valaki véletlen milyen méretü szimering kell az elsö teloba,ja és mennyi olaj?