Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

200at ráköltöttál? Mit vettél annyiért hozzá?
vedd meg ezt : link

pont annyi mint amennyi pénzed van. enyém volt, 260 ért vettem ha jól emlékszem meg vagy 200at ráköltöttem. jól néz ki és nagyon jól megy egy ilyen 125höz képest.

kettőben gázrakerék

itt egy teszt róla

supermoto és enduro kereket is adnak hozzá
Sztem a sorrend,ha találsz szép és jó állapotú rx et ennyiért akkor azt vegyél,ha nem nagyon akk crm és dt,kmx et hanyagolnám alig van hozzá alkatrész,szubjektív de nem egy szép szerkezet mtx el 1etemben!
Hát eléggé érdekes amiket felsoroltál...Pl nem értem hogy jön ide az rm az endurókhoz? Mtx meg már eléggé idejemúlt dt r ,crm,rx hez képeset! Vagy pl a kmx akk már miért nem kdx? Na mind1..DTvel van tapasztalatom,eléggé elterjedtek,temérdek alkatrész van hozzá,nem rosz motorok,megbízhatóak,viszont crm és rx hez képest gyenge! Szerintem annyira elterjedt hogy már már unalmas! RX teljesítményben nagyon ott van ebben a katban és sztem ez a legszebb,legjobb futómű...Ha 1szer jól meg van csinálva kitart sokáig,és nem kell hinni a sok olasz motorokat szidó emberkének! CRM hát tudnák róla sokat mesélni,tömören és röviden RX és Dt között van teljesítményben,dt től jobb futómű(neten marha sok roncsot hirdetnek oltári magas árakon)! Ha tényleg érdekelne,enyém autó vásárlása miatt megvehető!
Vagy még a Kawasaki kmx
Helló! Új vagyok még itt a fórumon!
Most akarok majd motort venni, egy endurot! Abba kérném segítségeteket h melyik a legjobb ár érték arány! Használtat szeretnék olyan 220000 ig bírja a pénztárcám de nem akarom mindent rá költeni ha nem muszály!
Amit néztem: Yamaha dt 125, Honda crm 125, Aprilia rx 125, Honda mtx 125, Suzuki rm 125! Légyszi írjátok már le kinek mi a tapasztalata véleménye, szeretném használni terepen és uton is! Érdekel a karbantartási költségek nagyából meg ilyenek!
Előre is köszönöm! Helló
Hello már találtam prox dugó 35000ft minden szállítás is benne van!
Olyat hogy eredeti hondaa dugó,ilyett itt M.o-n nem sűrűn találsz! Wössner,Vertex,Prox a sorrend 25-30ezer körül megkapod a 250esbe !
Akinek van vagy tud eladó vagy felesleges honda crm 250ccm motorba dúgót a mostnai 66.5-ös duót az írjon fontos!
Honda crm 250ccm motorba milyen dugót ajánlanátok? Csakis honda vagy valamilyen márkás dugót vagy milyet tegyek bele?
szia, előbb beszéltünk telón, ajánlottál egy műhelyt, ahol te is perselyeztettél. Légyszíves írd meg ide az elérhetőségeiket.
Hello a dugo márkája vertex .. a hüvelyé nem tudom... a dugot 5 ezerér adnám a hüvely meg 2 ezer..
Am bárki megírja neked hogy az nem 97 es,de tök mind1 különben rádhagyom örüljél! Akk sztem 20010es ok maradjunk ennyiben!
Dugó gyűrű 25 000ft körül van már írtam hogy hol tudsz venni! De pesten tábori nál vagy van 1000hely!
A te motorod,ha ahogy írtad a galériádba,hogy van a vázban olajtartály(neked oda kell az olaj)! Akk az nem is crm váz! Pedig kép alapján az...am rá kell nézni,ha nem hiszed tégy fel egy galériát hogy hanyas évjárat,de nagyon el vagy tévedve! AZ 89-90es!
szia
mennyiért adnád? Hüvely és dugó márkája?
Hello
ha valakinek kel egy nagyon jo álapotban lévő keveset futott
CRM 125 alap méretes dugo gyürüvel...
és egy hüvely az szoljon....
Én motorom vagy a tied, csak a segítségedet kérem nem a véleményedet, dugó is kell meg gyűrű mert az is eléggé szar ez együtt mennyi lenne!?
crm 250ccm hez kell dugó gyűrű a vázon meg 97 van mert most szedtem szét megnéztem a dugót és az is kell!
Annyi hogy mennyi lenne a dugó gyűrű? meg hol tudnék venni?
Pinkmotors.hu- n lehet van külön is gyűrű...
Jó ég...az hol 97-98 szted? 89-90es esetleg...
Lenne egy nagy problémám! Van nekem egy honda crm 250ccm motorom 1997-8as évjáratú!
Eltört a dugón a két gyűrű és az kellene nekem aki tudna nekem segíteni az írjon vagy küldjön linket ahol tudnék venni gyűrűt!
Ja, nicknevemből adódóan! Csak később láttam én is, hogy ti kisebb gépekről beszéltek. Furcsa módon az áttételek között nincs nagyobb különbség. A túl rövid áttétellel (és nekem az előző tulaj jóvoltából az volt) az a baj, hogy hármas négyesig nem győzöl váltani, olyan hamar elforgatja. Hülye érzés volt 110-el 6. -ban üvöltő motorral utazni a hosszú egyenesekben.
Az utcai motoromon ott váltom a másodikat, persze, ha annyira hülye lennék...
10ra=100ra
Am bizonyos szint után sokkal rosszabb lesz,túl röved sem jó! Volt olasz mtx em(25ös) 120-130at ment végre 10ra ekkor mérten 12sec alatt gyorsult fel! Vettem rá a nagyvasról lehető legrövidebbet nem ment csak 100-110et,de még elérte a 100at volt vagy 15sec!
De a tiéd nem 125 ös?