Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt nem tudom lehet hogy egyeznek a méretek de ezt meg kell nézni és ha egyeznek akkor cseréld ki de am te pályázni akarsz vele?
heli coil
Akkor himba rendszert meg meg teleszkópot nem is lehet kicserélni hogy a felfügesztés ne menjen olyan hamar tönkre?
Nem mert a crm az enduro a cr meg corss könnyebb a cr mint a crm meg sok másban külömbözik.
Hello mostanába szeretnék egy 125 crm-et venni és azt szeretném meg tudni hogy a a váz ugyanolyan mint a cr-é:?
Az faxa nekem van 3 menet még, és van egy olyan ragasztóm ami olyan keményre szárad hogy esztergálni lehet, mint a aluminium, olyan kemény lesz, 150fokig ellenál, bírja savakat meg az olajokat is ellen ál, teszek a csavarra meg mellette van egy kis luk és remélem jó lesz csak jó lesz ebbel 5centi volt 2000ft valami külföldi márka de azt mondják hogy jó van nálunk 2 szerelő az is azt mondta hogy nagyon erős hát remélem jó is lesz hagyni fogom egy napot állni és majd csak utána nézzem meg hogy jó lett-e töltök bele olajat és ha nem szivárog akkor jó de ha nem kiveszem a blokkot elviszem aki tud aluminiumot heggeszteni és akkor be heggesztettem utána furok rá lukat menetvágó és lesz egy másik talán az jobblenne de sajna nem tudom hogy kinek van heggesztő aki ezt megtudná csainálni mert ahol lakom itt szerintem tuti nincs csak nagybátyámnál van a gyárba de remélem jó lesz.
Próbáld meg teflon szalaggal betekerni a csavart, hátha fog még annyit a megmaradt menet, hogy tömítsen is. A végső megoldás sajnos az új, nagyobb menet fúrása lesz, nagyobb átmérőjű csavarral egyetemben. Persze csak akkor, ha az öntvény falának vastagsága ezt megengedi. Ha nem, akkor blokk csere...
A fúrásnál arra is vigyázni kell, hogy ne menjen tele a blokk belseje spénnel. Nem egyszerű sztori, saját tapasztalatom! A 3,5 milkás FJR-embe szakítottam bele ugyanígy az olajleeresztő csavart! Ha lett volna a kezem ügyében akkor egy pisztoly, biztosan combon lövöm magam mérgemben...
Mit csináljak ha azt történt hogy kiszakadt a olaj leengedő csavar menet van benne kb 3 meg a blokkbol is kiszakadt egy darab mit csináljak vele?
Eladó sorba került hőn szeretett és féltve örzött Honda CRM 125 motorkerékpárom! Megtekinthető Budapesten, a kérdésekre itt is és emailben is válaszolok. Ár: 300k HUF Extrák: +Fordított teleszkóp +Fűzött SuperMoto felnik +LED es hátsó lámpa +Kisméretű indexek +Elől fém fékcső +Technosel üléshuzat +Arrow kipufogó +Ufo idomok +Utas lábtartó +Működő különolajozás +Jó állapotú Continental ContiForce SM gumik +Polisport kézvédő
Hát ennyi ért nem rossz, de kicsit gyanus is hogy csak ennyi
Szerintem jófféle :)
http://www.kepesmotor.hu/honda... mi a véleményetek gyerekek?
na szereztem uj hátso telot :D végre lehet ujra motorozni :D jön valaki ?XD
olvasd az uitáni hsz emet leirtam hogy NEM JÓ az előzőekben leírt

kijavítottam magam BR9ECS -re
Gyárilag 9-es ír elő! 6-7el vigyázni kell! Nekem B10EG van benne...
NEM az előző nem jóó!

BR 9 ECS vagy 10 hézag 0.7- 0.8
NGK BP6HS

a 6 helyett lehet 7-8-9
Hello javitas
Vegyél fel msn-re ha feltudsz thom13@citromail.hu így tudunk egymásnak adni tanácsokat mert én most újítom fel a motort most egy csupasz váz meg elektronika meg két kerék van benne
Talán ezen a héten lesz készen a főtengely és ha meglesz megtudom mennyiért csinálta.
hello eltudnád nekemis intéztettni a főtengelyt? ha el akkor írj és mennyiért csinálta ?
Hali! 125-ős 1993-as évjáratu honda crm-be mien gyertya a jó?
sziasztok

Nincs valakinek CRM 125 fordulatszámmérője? Nem baj ha törött csak mérjen.
Szia,
ha jót szeretnél beletenni, Putoline GP 80- at vegyél. 3000 környékén kapsz, akár neten is tudsz rendelni. Kimondottan 2t terep és pálya versenymotorokhoz fejlesztett váltóolaj.
Hello javitas
Én borsod megyében lakom Varbón és miskolcra vittem egy öregemberhez a főtengelyt csináltattni nekem volt más motorom is amit oda vittem és remekűl megcsinálta
Szerintem az öreg hamarabb felejti el a nevét mint azt ahogyen a főtengelyt javítja
De valaki megtudná írni hogy milyen olajat vegyek bele?
már nem emlékszem. nincs meg a motor