Az enyémen az előző láncszettel 14-48 áttétel volt, 100- 110 volt a vége. Szerinted hogy gyorsult?
Most, hogy az új szettet gyári értékekkel vettem meg, terepen erősen visszaesett az élvezeti értéke, váltásoknál nagyon elnyúlik a motor, lassan jut el az egészséges fordulatszám tartományba. Erősen gondolkodom rajta, hogy előre legalább két foggal kisebb lánckereket rendelek, az ugye hátul 6-ot jelent.
Áttétel is marha sokat számít,van itt még1 crm azon gyári 14/40es áttétel van 9000körül forog 130nál,enyémen 13/44 es ezzel 10500öt forog 130nál ,de sokkal jobban megy így...
Hi, LaciCRM!
Nekem úgy tűnik, hogy számodra hiányzik a Cirmi?
Valahol meg is értelek,
a fiamnak nemrég vettünk egy 25-öst.
Király ez a moci, a Cirmiérzés nekem is bejön .
Nem tudsz csin esetleg on-board vidit...v vmit? Nekem a 80as dt n is dobott a gianelli rendszer elég sokat,meghát sr em is volt,tudom hogy mit számíthat! Azért kíváncsi vagyok!
hello kérdésedre... kurva sokat számit egy arrow rendszer a gyárihoz képest kb feléled a motor.... nekem is arrow van rezo is végdob is... megérte azt a 35 ezret
Valóban erre gondoltam, de gááz...
Utánanéztem, nincs a nagyvasban power szelep,
de a lényeg a lényeg: egyikünk sem tud megülni egy ilyen vadállatot. A CRM után, egy CR250 is elég komoly kihívás, ezt tapasztalatból mondom. A kisebb súlya és a 15-20le plusz miatt kb. kétszer olyan erősnek érezni.
amig megvolt a crm-em addig én sokat irtam ide, beszámoltam mindenről , mikor mit csináltam. azóta sok ember kikopott innen. én azért segitek ha valakinek valami kínja van, csakhát már nem is nagyon van itt olyan ember akinek még CRM je van
a DT az egy népmotor minden tizenévesnek van, a CRM meg jó motor
Csak megjegyezném,hogy ez a fórum tök halott...meg kell nézni mi megy a dt fórumba:) Lehet a crm nek nincs semmi gondja kínnya...ezért nem ír senki,meghát kevés van:(
Most, hogy az új szettet gyári értékekkel vettem meg, terepen erősen visszaesett az élvezeti értéke, váltásoknál nagyon elnyúlik a motor, lassan jut el az egészséges fordulatszám tartományba. Erősen gondolkodom rajta, hogy előre legalább két foggal kisebb lánckereket rendelek, az ugye hátul 6-ot jelent.