Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

97es évj föltti 250es crm nem nagyon van sztem az országban,legalábbis hirdetésekben még nem nagyon láttam! A régebbi 90-93 körülieket adják 3-400 körül ami sztem irreális! RMX be esetleg KDX be tudsz sztem ebben az árban venni újabbat!
Hali!
CRM-et keresek 250-est 350.000ft-ig. Évjárat 1997től 2005ig.
Illetve cserelehetőség nem ártana. Honda Dominatorra.
Köszi
Üdv
Üdv!

Köszi az ötletet! Megkeresem!
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy a honda crm 450 esbe csak az xes öninditos vagy az r es is?
az eccerű
meg még az első fék tarto szarját lekel mérnem :S mer az nem volt a rajzon :S
csávokám még baszakszik a darabokal mer pancser .... fiatal gyerek .. aztán csak igérgeti h megcsinája az esztergálást
naa?
nekem volt, eladtam a Just nevű felhasználónak itt a fórumon, de kettő is volt

menj át az nsr fórumba és ott érdeklődj.
mondom keresd Just-ot
Üdv!

Egy segítség kéréssel fordulnék hozzátok! Volna egy CRM 125-ös motorom és kellene hozzá gyújtás állórész! Akinek esetleg akad az kérem jelezze-- e-mail:nitromt2@citromail.hu,tel:06704274202.Előre is köszönöm.
Sziasztok!
CRM250-hez keresek vízpumpa fogaskereket,vagy esetleg jó a CR250-é is.
1 teljes fordulatot tekerj kifelé a karbi oldalán a csavaron, ha nem jó akkor mégegyet, ha úgysem akkor vissza ugyan oda és jöhet a karbitisztítás, gyertyacsere, vagy valami..

( nálam ez a tekergetés egyszer bejött, me valahogy eltekertem )
Mért fulad meg a crm ha 4000-es fordulaton hirtelen gázt huzok neki? Én ara gondoltam h tul sok benzint kap vagy karbit kell pucolni de adig nem akarom piszkálni amig tőbben nem javasolják.
KTM 620 LC4 supermoto, rendszámos 95ös, 2 éve vettem .
eladó 450ért

link képek!
csá Laci crm milyen ktmed van ? mikor vetted és mennyiért és hanyas évjárat meg hány ccm?
Téleg nagyon szépen köszönöm
holnap el is megyek leesztergáltatom a csávoval... és akor héten ösze is rakom :D
Csak nekem ilyen rondácska a gépem ?
akkor minden fasza

ejh szép ez a cbr... na de ki akarna gyorsan és messzire menni motorral?
ja nincs lekerekítés, nem szükséges. a furatok méretét meg úgy is tudja mert azok a tárcsa csavarjai, nem is emlékszem már rá mekkorák, szóval nem olyan adat hiányzik ami lényeg. meg amugy is csak anyit kért milyen széles távtartó kell hátra

azért van eltéve mert lyukas a hűtő

CBR meg azért jó mert lehet vele menni gyorsan messzire
hát így elsőre a bal szélsőről a lekerekítés íve, a jobb szélsőről a 78 as átmérőn lévő furatok (vagy mik ) átmérője és a kis vállak mérete

20fokban télire? a cbr az meg mire jó?
Vkinek nem kell egy jó és szép állapotú crm? 190 e ft!
mi hiányzik?

KTM el van téve télre, meg van egy CBR -em