Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokk szinte kompatibilis az nsr ével(váltó 1éb apróságok nem) uh az tuti kelendő lesz! Ha a henger még gyári nikasilos azon 1 enesen kapnak:) Biztos el lehet adogatni,csak ki kell várni! Nemhogy megtartanád sajátnak:)
Ne legyen igazad, majd a Vatera segít, bontottam már pár motort, azaz MTX-eket, megy egy MBX-et...
AZért elég ritka motor,itt ez a fórum is halott...lehet nem lesz annyira kelendő...
Igen, de azelőtt kérdeztem, mielőtt nem tudtam, hogy néz ki. Most csak annyi a lényeg, hogy kinek mi kell? ... Üdv
Úgy néz ki, igen. Ha minden jól megy a héten nyélbe ütöm a dolgot...
Ja és igen,ahogy Laci is írta, minden crm olasz! Volt ilyen színben is,de látszik is hogy gyári köntös!
Ha tényleg megbontod,lehet kell 1-2 apróság(hátsó lábtartó,láncvédő,tárcsavédő)...
ÜDV URAK! Valakinek valamelyik? Van első is! 1-2kép:MITAS C16 110/100 R18. 2-3képMichelin Cross ac10 100/100 R18. 5-6képMEFO SPORT SAND MASTER 130/80 R18. SZállítás megoldható járok sok fele!
Közben megjöttek a képek. Akinek ami kell írjon, ha sokan kerestek, megbontom. Üdv
úgy tudom minden CRM olaszban készült.
enyém is onnan van.
ha csak ez a gond, hogy onnan van , nyugodtan menj bele.
Sziasztok! CRM 125-ösből van olasz? Egyik ismerősöm, akitől már vettem motort, épp olaszban van, és írta, hogy van egy zöld-fehér, kis hibával ***Ft-ért hozná el nekem, ha kell... Nem tudom hogy milyen fajta, a képet várom, de megőrülök mire megkapom... Volt gyári zöld-fehér? Én nem tudok róla, lehet hogy valami spéci olasz... Üdv
volt egy 50 de most 125 van
csá nemtudtok eladó olcsó quadot 250ccm-től felfelé 350-ig azsebaj ha hibás vagy valami baja van és nem indul be vagy nincsen benne valamelyik sebesség kösszi szépen elöreis
csá thom13 én úgy járattam be hogy kevertter meg keverte magát csak úgy nemgyengén füstől és úgy nemvolt fasza de utána semmi baja nem volt
Kérdésem
Van egy honda crm 250ccm motorom most lesz összerakva most cserélek benne dugót, és furva lesz a henger mennyi a bejáratása és hogy járassam be a motort?
nincs
hello érdeklődnék hogy megvanak e még a felnik Laci crm ?
Köszi majd meggondolom:)
Köszi szépen
Hello javitas
Egyben van de jó lenne ha jobban is megnéznéd mert 60-at megért megha be is indulna az jó lenne de vigyél magaddal egy olyan embert aki eléggé jol ért a motorokhoz és ő megnézi miért nem indúl stb stb!
hát ez jó kérdés
hello szerintetek a Honda 200 xl mért nem indul be de az akkumlátor pörgeti? meg szerintetek megérné megvenni 60e ft-ért adja a faszi szerintetek megér annyit
sm kerék, festés, meg ilyen hülyeségek