Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a DT80 megbízhatósága 0%
80as crm be úgy tudom ugyan az a blokk mint a 80as mtx ben! AKk nem vmi erőművész(mtx80am is volt már meg dt 80lc2 ő is)! DT sokkal jobb sztem...
szerintetek a honda crm 80 vagy a yamaha dt 80 az erősebb és megbízhatóbb?
Nekem kérlek van egy ami teljesen szét van repedve és horpadva nem tetszett neki a szikla
van eladó SM szettem.
Olcsó, nagyon Megegyezünk
na matykoko eladod a rezódat?
Heló! CRM 50-re cserélném Nsr 125 R-em. Az adatlapon van kép és elérhetőség.
Hello alkatrész eknél nézd meg ott rengeted sm szett van 40-50 között öntött felnisek a fűzött az 100 ezer felett ha minden stimmel akkor csak távtartók meg kisseb apróbságok kellenek amit egy esztergályos megcsinál.
+ meg aszt akartam kb menyiből lehet megoldani az egészt és kb hogy lehet összeállítani a dolgokat kel v + ba a felnik mellé és mi és menyi
helló segítséget szeretnék kérni van egy 99 es CRm 125 ös öm szeretnék venni hozzá sm szettet valaki tud eladót vagy el akarná adni az szóljon pls vagy nem tudjátok hol lehet venni nagyon sürgős lenne.
nekem lehetetlen... ehhez én béna vagyok

ideje keríteni vmi külsős segítséget vki a közelben?
Lehet ki kell tisztítani a powert. Crm-nél szívás kiszedni a hengerből, de nem lehetetlen
köszi a válaszokat

igen ha ráadom a gyujtást megmozgatja a powert, azonban menet közben magas fordulaton nem nyit.... rángat, fullad szenved szegény
Ja értem:) cre-k igen szépek:)
Nem lecseréltem, hanem utcára vettem. A crm-et pedig nagyobbraváltás miatt adtam el.
pl http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hogy hogy 50es speedre cserélted le a crm et?
Aksi nélkül is műkszik...
a crm-nek elektromos a powermotorja, akksi nélkül nem megy!
Mikor gyújtásra teszed megforgatja?
nem! aksi nélkül is nyitnia kéne
elképzelhető h a gyenge akksi miatt nem nyit a power?
dt80
Szia! legalább 10 féle motorba rakják az AM 6-os blokkot,nekem is volt ,szerintem kurva sokat bírnak.üdv.
szerintetek a crm 80 vagy a dt 80 a jobb?
Matykoko!
Megvan még az Arrow rezód? mert lehet hogy megvenném.
Nekem az van az rx-ben (adatlap), eddig jó
Csak hát az 50 ccm-től nem szabad sokat várni...