ezt most miért mondod? lehet házilag is gyönyörűen festeni, meg műhelyben is elbaszhatják. én sok motort festettem már házilag , úgy hogy benzin egyiket sem oldotta fel, nem narancsos és nem jött le..
de az csúnya lesz(réteges), nem lesz olyan színű, és le fog jönni mert rá fog folyni a benzin és amúgy sem lehet rendesen zsírtalanítani...ezért kérdeztem hogy 5 pénz drága-e(szerintem annyi sincs).
azt hittem arra gondolsz hogy a tank ledobja a festéket az azért van mert műanyag.
merthogy a műanyag tankot nagyon nagyon nehéz lefesteni, talán véglegesen nem is lehet , mert "szellőzik" a benzin párolog rajta folyamatosan és mindenféle festéket ledob, bármilyen alapozóval.
ezért gondoltam hogy alutankot otthon is nyugodtan le lehet festeni, közepes kategóriájú festékkel
Felújító készletet kellene venned hozzá, de nemhiszem hogy fogsz találni. Amit mindenkinek mondani szoktam,irány az NSR topic, kérdezd meg ( fényképpel vagy valahogy hasonlítsátok össze) hogy jó e bele az nsr-é( nagyon sok minden megegyezik) ha igen akkor ahoz tuti kapsz
Egy olyan problémám volna,hogy konkrétan szórja a gépem (125 crm) a fékolaját,azt gyanítom,hogy a kormányon lévő felső munkahenger adta meg magát tudna nekem ebben valaki segíteni?Köszönet érte
Ne töltsd fel inkább küld el nagymatel@freemail.hu de tudom mire gondolsz, nsr et crm a manual neve nekem is megvan meg még van nsr is vagy 2 meg CRM is, azon fogok majd filzni hogy lehet e fordítva berakni. most nincs időm nagyon foglalkozni vala, tanulgatok. este belenézek. de akármit fogok mondani ne vedd készpénznek mert nem vagyok mérnök magyarul ha aztmondom jó és mégsem akkor ne nekem reklamálj
merthogy a műanyag tankot nagyon nagyon nehéz lefesteni, talán véglegesen nem is lehet , mert "szellőzik" a benzin párolog rajta folyamatosan és mindenféle festéket ledob, bármilyen alapozóval.
ezért gondoltam hogy alutankot otthon is nyugodtan le lehet festeni, közepes kategóriájú festékkel
azt akarod mondani hogy alumíniumot csak otthon lehet lefesteni ecsettel?
igazábol nem nekem kell hanem egy ismerősömnek csak megkért h járjak már utána...
mégegyszer köszi.
vkinek vmi ötlet vagy tanács h mivel és hogyan tudom javítani a tankról levert festéket olcsón és viszonylag szépen?
köszi
06308244624
honda crm 250 első kerék vagy felni kellene.
tudtok segíteni?
köszönöm!
Szerintem simán esztergáltass hozzá!
m7es menetű anyáról van szó. sehol nem találok ilyet. valaki segítsen pls.
köszönöm