hello tud valaki segíteni? venni szeretnék egy honda hm 50 et és olyat hallottam rolla hogy ugyan az a blokk van benne mint ezekbe az olasz motorokban és azért az olasz motorokba általába 1-2 ezer km enként eltöröik a gyűrű meg stb és arrol érdeklödnék hogy ez most hogyvan olyan formájú blokk más alkatrszekkel? vagy hogy lehet ez? elöre köszi a választ
1 kérdés: Mennyire érzékeny az elektromos rendszere a crm nek? azaz konkrétabban... okos dolog akksi nélkül használni? ((persze csak abban az átmeneti időszakban amíg kerül bele egy új))
Szereztem utána Malossit sajnos az nem volt Vodka árba abból csináltam 360ccm es NSR t nézd meg a Two stroke racing fórumon!
A crm250 henger a következő terv de még csak méretek felmérése miatt
Helló
Légyszi írd meg mennyiért adnád és fényképeket ha tudsz küldj ,mert 2 garnitúra kellene saját fejlesztéshez és nagyjából látnom kell a paramétereit! jakabracing@gmail.com
derégen voltam erre...
egy kérdéssel fordulnék hozzátok, hol tudok szerezni teloszimeringet?
Köszi
1 kérdés: Mennyire érzékeny az elektromos rendszere a crm nek? azaz konkrétabban... okos dolog akksi nélkül használni? ((persze csak abban az átmeneti időszakban amíg kerül bele egy új))
köszi
emlékeztek még rááááá?
Szereztem utána Malossit sajnos az nem volt Vodka árba abból csináltam 360ccm es NSR t nézd meg a Two stroke racing fórumon!
A crm250 henger a következő terv de még csak méretek felmérése miatt
Emlékszel még a "polini henger - vodka " bizniszre?
Mit csináltál végülis a hengerrel? Beépítetted valamibe?
Légyszi írd meg mennyiért adnád és fényképeket ha tudsz küldj ,mert 2 garnitúra kellene saját fejlesztéshez és nagyjából látnom kell a paramétereit! jakabracing@gmail.com
na ha meglesz az új gépem meglátogatlak
pont kanyarodtunk ki.