Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NAehhez már nem értek mert nem volt még 50 e motorom.
és az a blokk jo vagy rossz?
AM6 -os minarelli bkok van benne tudomásom szerint.
hello tud valaki segíteni? venni szeretnék egy honda hm 50 et és olyat hallottam rolla hogy ugyan az a blokk van benne mint ezekbe az olasz motorokban és azért az olasz motorokba általába 1-2 ezer km enként eltöröik a gyűrű meg stb és arrol érdeklödnék hogy ez most hogyvan olyan formájú blokk más alkatrszekkel? vagy hogy lehet ez? elöre köszi a választ
de azért mostmár elmehetnénk motorozni egyet
SKF csapágybolt a hosszúsétatéren, vagy a Koyo a szárcsa utcában(inkább ezt ajánlom)
Lefeszed a méreteket és egy sima csapágy és szimering boltba megveszed.Vagy elviszed és megmutatod hogy ilyen kell.
Üdv emberek,
derégen voltam erre...

egy kérdéssel fordulnék hozzátok, hol tudok szerezni teloszimeringet?
Köszi
Nekem 1 éve van meg és azóta nincs benne aksi de elötte se volt
kettőn
sztem már jó sok kézen átment szegény
Úgy tudom a gyújtása nem arról megy...
gyönyörű még mindig.... hiba volt eladni

1 kérdés: Mennyire érzékeny az elektromos rendszere a crm nek? azaz konkrétabban... okos dolog akksi nélkül használni? ((persze csak abban az átmeneti időszakban amíg kerül bele egy új))

köszi
link aztakurva.

emlékeztek még rááááá?
Helló

Szereztem utána Malossit sajnos az nem volt Vodka árba abból csináltam 360ccm es NSR t nézd meg a Two stroke racing fórumon!
A crm250 henger a következő terv de még csak méretek felmérése miatt
Üdv!

Emlékszel még a "polini henger - vodka " bizniszre?

Mit csináltál végülis a hengerrel? Beépítetted valamibe?
Oksa. Megyünk egy jót motorozunk! :D
Helló
Légyszi írd meg mennyiért adnád és fényképeket ha tudsz küldj ,mert 2 garnitúra kellene saját fejlesztéshez és nagyjából látnom kell a paramétereit! jakabracing@gmail.com
ezt nem gondoltam volna

na ha meglesz az új gépem meglátogatlak
Amelyik full sárga volt az spanom volt, a másik meg tesóm. Látod milyen jó az arc memóriám. Csak képen láttalak még, de felismertelek:D.
hová való a két drz?
azaz intettem is de már késő volt
ahha egy zöld astraval voltál a vasúti felüljárónál láttalak
pont kanyarodtunk ki.
kocsival voltam. úgy ismertél meg?