Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hol tudnék a a CRM 125-öshöz szívótorkot venni?
Ha jól látom ez egy 250-es CRM. Azt a szimeringet nem kell annyira beütni, csak annyira hogy szineljen a külsejével. Azért tudom mert én is a télen cseréltem ki benne, meg az összes csapágyat.
sajna nemtudom hogy mi a pálya, hogy mit kéne csinálni
sziasztok!

Laci vagy aki esetleg vágja a fötengely szimeringezést kukkantson már rá a képre mert nagyon nem akar összejönni.Most teljesen bent van a szimering és kiengedi a nyomást mivel nem jól fekszik fel és a képen is látszik oldalt kis bemélyedések vannak amiket nem takar el.Na most én vagyok hülye és nem kellett volna addig beütni vagy valami távtartó hiányzik onnan vagy WTF ? már kikészültem a másik oldali kicserélése ehhez képest semmi sem volt ezzel meg már itt szopok...Ja és olyan mintha a tengely sem középen lenne mert felül rés van a szimering és a fészek fala között.Ezt sem értem megmozgattam a tengelyt nem kotyog szal...passz...kikészít
Hali

Ha esetleg kellene vkinek egy jó crm az enyém eladó

http://www.bike-equipment.net/... itt van CRM-hez arrow és dep kipu is
Baszki ma számoltam össze hogy a vétel árral eggyüt ami 110 ezer volt most már 280 ezret költöttem a motorra
Hello hát a hengerem hegeszteni kell mert el van repedve meg furatni és már jó is.Hajtókart a pinkmotorsnál rendelte a szerelőm 24 ezer volt.
Látom neked fel lett újítva az egész blokk...Ami rajta volt henger hirdetésbe a képeken láttam...annak mi baja? Sérült a nikasil? Hajtókarfelújítószettet am hol sikerült venned(pinkmotorsnál nincs)?
A többi alkatrészét meg sztem eltudnád adni mert a crm alkatrészek nagyon ritkák.Csak bontóban lehet venni.
A crm olajtartálya 1 v 1.2 literes? Üdv.
Csak mondtam h a vázat külön nem adnám..mert akk rajtam amrad minden más. EGyben egy egész papíros motor aminek a blokkja nem jó meg szét van szedve .
Szerintem 20 ezernél többet nem érhet a csupasz váz.
Fogalmam sincs mennyiért adnám:D nem vagoyk tisztában az árakkal.Szét van szedve amúgy atomjaira. Blokk az majdnem h kuka főtengely meg a hajtókar meg a kuplung jó belőle meg a váltó. nem tudom mennyit érhet. De minden darabja megvan csak elő kell keresgetni:D
le kell venni a kipufogót, az olajzómotort, a blokkban a főtengely végéről 2 fogaskereket és már kész is nameg a berúgókar, váltókar, vizet le kell engedni, a csöveket kiszedni ami jó szopós
Az egész motort mennyiért adnád el?
Megtaláltam a szimering méreteket.
Mit jelent hogy nagyon szét kell bombázni? célszerszám kell valamihez ? kuplulgot le kell szedni?
hétvégén tudok mondani méreteket, szerintem csak 1 szimering van ott. de egyébként már itt leirtam egyszer mind a kettő méretét is, ha tudod keresd vissza. a másik oldalihoz elég faszául szét kell bombázni a gépet..
Teszek fel a lehúzóról képet hátha másnak is lesz ezzel gondja és nincs lehúzója.
Laci köszönöm a segítségedet.Sikerült levenni de a szorító nem fért be, talán neked kisebb volt mind1,két csavart tettem bele és az ment a lendkerék mögé. Nagy nehezen lejött csak agyonra kellett erősíteni a laposvasat mert elhajlott. Szóval tiszta olaj volt mögötte minden remélem ez lesz a gondja.
Na most volna még kérdésem a szimering 22x34x7 es ? (ha tudod) ez volt ráirva .A másik meg hogy 2 db volt benne :S Gyárilag kettö van vagy csak valaki sufnituningozott? Mondjuk nem értem mert nem is ugyanolyan a főtengely átmérője végig, és kettö ugyanolyan van benne.Még csak 1 et tudtam nagynehezen kiszedni.Ha lesz idöm kiszedem a másikat is.Ja még annyi hogy a másik oldalon is ugyanilyen-e a szimering ,és azt mennyire szopás kiszedni? Ha már benne vagyok kiszedném azt is.Meg olajat is kell cserélnem ugyis.
KÖSZI mégegyszer!
fel vagy véve, de sztem tiltottál...
e-z-rollers@hotmail.com a címem
befér az.. csak be kell forgatni! ezért mondtam hogy nehéz. nagy szopás, de igy le lehet!
Hm de nem fér be a szorító csak az egyik oldalon...
Na késő:D

az a lényeg hogy kerekitsd le a csavar végét hogy ne bántsa a főtengely végét, aztán amikor tekered lehet kocoktatni kalapácsal mert nagyon nehezen jött le nekem pl...

Ha már megcsináltam beteszem.
én így szedtem le
Köszi a gyorsaságodat :)
De nem kell lerajzolni ,értem van szorítóm megpróbálom ,hogy ez mért nem jutott eszembe :D