Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek van CRm 125-höz alkatrész az írjon minden érdekel
Ezek jó voltak. Ma széthúztam a blokkot és kiderült, hogy a főtengely szimering a hibás.
Ha valaki szeretne egy jó crm-et: http://kepesmotor.hu/honda-end...
Gyujtás felőli simering esetleg? A gumicsonk ami a karbit és a membránházat köti össze nincs kirepedezve?
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. A motor mindig felpörög üresben. Szerintem vhol fals levegőt szív, de nem jövők rá hogy hol. Próbáltam más másik karbival is, de azzal sem lett jó. Volt nektek vele ilyen problémátok? Válaszotokat előre is köszönöm.
ha kell valakinek egy alig használt alapméretes dugo gyürükel és 1 hüvely hozzá az irjon....
kész a crm :D motor generál után meg még 1-2 aproság :D
Tanácsotokat szeretném kérni hogy milyen sisak kamerát vegyek ami jó képet csinál.
Bocs, véletlen haver felhasználónevével írtam a komit.
A motor az enyém!
Sziasztok!
Van egy eladó CRM-em RENDSZÁMOS!
bővebben itt: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nincsen, már beszéltem vele. Azt mondta szerdán megy ki olaszba és megpróbál majd szerezni. De azért köszi a segítséget.
Hali!
Szerintem itt tutira van 0630/8557633 Troják Zoltán
ma végre ujra cirmi
Sziasztok!
Hol tudok szívócsonkot beszerezni 125-ös CRm-hez?
nem úszod meg a szétszedését, akkor meg majd kiderül
sziasztok.
segítséget szeretnék kérni crm 125el kapcsolatban. nem veszi a 2. sebességet vagy csak nagyon nehezen, meg ha be is vette akkor ha vissza akarom rakni 2be akkor se jó.
Szeretném megtudni a lehetséges okokat.
köszönöm.
Ki volt Piliscséven?
nekem 17ezer után sem kellett és már ugy vettem hogy bőven volt benne KM! ( persze ez 160 pollini) amikor eladtam még akkor is igen jó volt, persze nagyon picit gyengült...
Köszi! Normál, utcai használat mellet a dugócsere mennyi km után esedékes?
höhö nekem vót sm szettes cumó..

OLVASS vissza,

itt egy tesztem
Ha tudod megadnád a telefon számodat érdekelne 1-2 dolog főleg a váz
Csáó
Honda CRM 125 jó választás lenne utcára? SM szettel használnám. Mennyire strapabíró? Valaki valami infot tudna firkálni róla?
Hello!

Köszi már rájöttem hogy csak szintbe kell ütni, és jó is lett a gép.Mentem is vele ,most meg a kuplung csuszik ..ehh eddig nem csinálta.Rosszul raktam össze vagy mi lehet? ugy raktam össze ahogy volt, a lamellák is ugy mentek vissza sorba.Elkopva bedig nem volt a feszítést meg gondolom azok a rugók végzik amiket kiszedtem hogy le tudjam venni az egész dobot.De nem hiszem hogy ha ezeket felcserélem vagy fordítva van számít valamit.Bovdenen lazitottam de az nem segített rajta.Ja és új olajat is raktam bele attól lehet esetleg ? 10-30 ast tettem bele mert azt olvastam valahol.
Tipp valakinek hogy mért csúszhat?