Kösz a kimerítő választ .
Amúgy a gazdája most ajánlotta nekem fel cserébe az én motoromért.Ezért kérdem,hogy az nagy gond-e.Meg azt írja,hogy 180 köbcentis.Esetleg tudnátok ,hogy mi lehet a gondja a váltónak?
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy hogy a 125-ös crm 1994-es.
Nem veszi a második a második sebességi fokozatot.
Mitől lehet ez?
Komoly lehet a gond?
A választ előre is köszönöm.
Nekem azt mondta hogy azért késik a cucc mert állítólag a posta elkeverte és hogy az ügyvédje most rendezi a dolgokat és legkésöbb hétfőn itt van a cucc. Te is előre utaltad pénzt vagy utánvéttel veszed?
helló! Én adtam fel egy hiírdetést amiben motorblokkot kerestem erre megcsörgettek erről a számról amit te is kiírtál az oldalra-nos engem az érdekelne hogy ez mennyire megbízható hogy küldik is a cuccot amiért fizettél.Ugyanis kedden rendeltem le és most péntek van és még mindig semmi.Azt mondja várjak hétfőig.
Amúgy a gazdája most ajánlotta nekem fel cserébe az én motoromért.Ezért kérdem,hogy az nagy gond-e.Meg azt írja,hogy 180 köbcentis.Esetleg tudnátok ,hogy mi lehet a gondja a váltónak?
de te tudod
Nem veszi a második a második sebességi fokozatot.
Mitől lehet ez?
Komoly lehet a gond?
A választ előre is köszönöm.
de maga a tank kicserélése szerintem felejtős
szó sincs oldalidomról.
de ha lenne akkor sem ugyanott lenne a csavarok helye.
(gondolom a 125nek is a tank alatt oldalra kiáll két gumis gomb amibe beakasztod a tankot...na a műanyag 99% hogy nem ilyen )