Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapcsolási rajzod nincsen?
Hát gyári kábelezéssel biztosan nem csinál ilyet távgyógyítás nincsen. mit vársz? elmondtam már mindent hogyan lehet kimérni. neki kell állni egy műszerrel. nem fogom tudni az mondani hogy a tank alatt ki van dörzsölődve a kék vezeték mert a hangyák elrágták csináld meg és jólesz
Korábban ugye írtam még a motor megvétele előtt,hogy felkapcsolt távolságival jobban megy a motor..(akku rosz volt benne,jelenleg új van benne). Ma lett lefényezve,uh be nem tudtuk így indítani! Ha ráadom a gyujtást akk ugye hallani a power motort...ha felkapcsolom a távolságit akk ismét hallana a hangját! Gondolom menet közbe lekapcs távolságival nem nyithat ki teljesen,ha pedig fel van akk nyit..Mitől lehet ez? Gyári a kábelezése nem hiszem h buherták!
lehethogy ez 1 picit jobb
Menyiért dobáljákaz ilyen HM crm 125 ösöket?
azé a 450 se rossz
brutál ez a HM CRM,elfogadnám!
meg van a mai győztesünk
ezen nézd meg mennyi anyag van a hátsó idomból
köszi szépen lacicrm a választ
Nézd meg adatlapomon:D
Amúgy haver hatvannal belém száltam aztán kicsit megkúrtította az idomot
mi kéne? mondtam már nektek blokkalkatrészt NSR topicba keressetek . Van rogyásig és 99% ban jó a crm hez!
hát a légszűrős oldalidomoddal mi a baj?
De nekem elég lessz a powermotor meg a légszűrőnél lévő öladal idom a többi maradhat

az szentségtörés lenne
Valaki nem akarja megbontani a CRm jét kellene egy két alkatrsész

ez szép volt
Na most néztem...felhajtom a sztendert és láss csodát elalszik Nah nem tudtam...még új nekem a crm...
Erre gondolok sárgán világít...de végülis megtaláltam rá a választ...nem gond ha úgy marad...azt hittem ki kell aludnia...képen láthatod mire gondolok: http://www.sportmotor.hu/motor...
a powernek van visszajelzője ? ? ?

olaj, reflektor, üres-jelző, oldaltámasz. ennyi visszajelző van powernek nincsen visszajelzője
nemtudom
kapott aksit ráadva* miket írok