Hát gyári kábelezéssel biztosan nem csinál ilyet távgyógyítás nincsen. mit vársz? elmondtam már mindent hogyan lehet kimérni. neki kell állni egy műszerrel. nem fogom tudni az mondani hogy a tank alatt ki van dörzsölődve a kék vezeték mert a hangyák elrágták csináld meg és jólesz
Korábban ugye írtam még a motor megvétele előtt,hogy felkapcsolt távolságival jobban megy a motor..(akku rosz volt benne,jelenleg új van benne). Ma lett lefényezve,uh be nem tudtuk így indítani! Ha ráadom a gyujtást akk ugye hallani a power motort...ha felkapcsolom a távolságit akk ismét hallana a hangját! Gondolom menet közbe lekapcs távolságival nem nyithat ki teljesen,ha pedig fel van akk nyit..Mitől lehet ez? Gyári a kábelezése nem hiszem h buherták!
Erre gondolok sárgán világít...de végülis megtaláltam rá a választ...nem gond ha úgy marad...azt hittem ki kell aludnia...képen láthatod mire gondolok: http://www.sportmotor.hu/motor...
Amúgy haver hatvannal belém száltam aztán kicsit megkúrtította az idomot
az szentségtörés lenne
ez szép volt
olaj, reflektor, üres-jelző, oldaltámasz. ennyi visszajelző van powernek nincsen visszajelzője