Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

accch csak úgy megy az élet itt nálatok....
mennyiért tudnám eladni tömítés szettem?
hiányzik a fej meg a henger,blokk közötti többi mind meg van...
Na akkor ,góóóóóó
nekem ezzel csak anyi bajom ( ezért is alakult ki lassacskán egy használható műhely ) hogy a legközelebb 80-100 km re van bármilyen nagyváros ahol valamilyen normális műhely lenne, akár festő akármilyen.. pedig jó enne, nekem főleg pár cuccot krómoztatnék legszivesebben. de lövésem sincs hol kéne
hát ez alap! le kell nyomni + fürdőztetni aztán meg rásütni kemencében. és annyira tényleg nem drága ahhoz képest hogy gyári minőséget kapsz! + ha akarod még lila is lehet
jesz ez így igaz én amikor újitottam motort mindig fémig mentem aztán alapozó és szépen sorban. tankra mindíg ment szórógitt is
Be is fog szarni szerintem Az a dóga
Hát hallod,a kawa amit láttál itt az porfestve van,alatta a gyári,ahol,már le van ütődve,elég kokecnek tűnik.Úgyhogy csak fémig lenyomott vázra érdemes alapozni,és fújatni
jah postás örülni fog hogy 30kiló vasat kell hoznia
jó persze, lehet igényesen.
abból indultam ki, hogy ha a gyári festék megadta magát akkor a fújós fél perc alatt fogja.
por meg olyan lenne legalább mint a gyári.
Írtem,lessed
enyimnek nincsen baja. ez spanomé bandit 250 . csak még rá kell pillantanom szerelhető-e
Kűdd,kissa-ék 3-at hoztak bammeg,le vagy maradva
még az is lehet hogy n is küldök neked egy felújítani való központi telót
Oké,nem gond
na jó nem akarom én fokozni , meg kötekedni sem, ne értsd félre
de csiszolópapiral szépen le lehet házilag csiszolni, csak kitartás kell, aztán jóféle fújós dobozos festékkel is lehet szép munkát végezni!

nemhiszem hogy a motor olyan állapotban van hogy arra gyöngyházmetál festés kell, mert akkor az meg nagyon elütne

lecsiszolja azt a foltot faszául , hogy ne legyen átmenetes, az egészet felmattítja vizes polirpapirral, aztán megfújja olyan pirossal amilyen volt éés be is van javítva. én azt a foltot ( nem azokkal a felszerelésekkel amiket mondtam honmokszóró meg ezek) megcsinálnám max 2500 ft ből, de az már nagyon ateteje. én egyébként nitrohigítóval zsirtalanitok
jön csak kitudja mikor...
remélem péntekig megkapod...hétvégére jó időt mondanak
Jajjj,gyühetnél ide is rendet rakni Vagy ne pofázzak ide,me kitiltanak
Szasz!Jön-e a cucc?
jó örülök hogy te mindezt otthon meg tudod csinálni, de szerintem a legtöbb ember nem. nah a tanácsom akkor nekik szól!(legtöbb embernek meg sem éri, hogy megvegye a felszereléseket hozzá).
adod itt a tanácsokat hogy meg lehet otthon is csinálni(csak azt nem mondod hogy neked megvan hozzá minden) de salxie barátunk nem tudja otthon megcsinálni...
az airbrush meg a porfestés amugy nem ugyanaz ha már kötekedni kell...tartósságban sem.
egyébként a műhelyedhez gratulálok!
nem drótkeféből álla világ, nekem van pl homokszóróm, zsirtalanítani meg amúgy sem brigéciollal kell... van airbrush pisztolyom is. nem csak gyányolni lehet otthon , ez a legnagyob baj hogy valaki ezt gondolja, hogy csak a szakműhelyben van élet.

nézd: EZ a műhelyem.

úgyhogy mondhatod látatlanba hogy szar munkát végeztem.

kiépített levegő rendszerem van , vízleválasztóval, profi festékszóróval( igaz ezt kaptam )
hát azért mondom, mert egy szar fújós festék mondjuk 2000ft, + brigéciol amivel lemosod, + drótkefézni is kell azt a részt ami már félig feljött + még vmi amivel lemosod az összes szennyeződést róla(és akkor sem lesz fémtiszta) és a színe sem ugyanaz + szarakodsz vele fél napot.
viszont ha elviszed valahova akkor megtisztítják az egészet fémtisztára, foszfátozzák színre festik és mindez kb ugyanannyiba kerül.
nem hinném hogy a vázat le tudnád otthon tisztítani, drótkefézni, zsírtalanítani rendesen és lefesteni szépen kb 10ezerből. ha mégis akkor így látatlanba modnom hogy szar munkát végeztél. vannak dolgok amit nem érdemes otthon csinálni mert több meló és szarabb lesz!

salxie:
porfesto.hu -nál csináltam én eddig mindent amit festeni kellet és olcsón, gyorsan, jól dolgoznak.
Nincs mit.
köszönöm a tanácsokat ... azt hiszem valóban inkább szakemberre bízom! márcsak találni kéne egyet itt a közelben vhol
-1
ezt most miért mondod? lehet házilag is gyönyörűen festeni, meg műhelyben is elbaszhatják. én sok motort festettem már házilag , úgy hogy benzin egyiket sem oldotta fel, nem narancsos és nem jött le..