Az volt a kérdés be lehet e tenni a blokkot CRM be, fizikailag igen. Az más kérdés hogy az NSR en hátrafelé áll a váltókar így ha normálisan teszed be a CRM-be a sebességek fordítva lesznek mivel más a kukactengely nézd a váltókart!
Nem tudja valaki hogy hol lehet crm 125 höz papíros vázat venni vagy ha van valakinek azt is szívesen megvenném vagy esetleg elcserélném. Nekem 50 es papírral van a CRm de kétlem hogy a rendőrök elhinnék hogy 50 es
Én konkrétan arra gondoltam, hogy az NSR-nek másmilyen váltója van, nem? Máshogyan van az áttétele. (amennyire tudom)
bár még nem beleztem ki CRM-et, csak mentem vele, de teljesen másképp reagál a dolgokra.
Most olvasom itt a tegnap esti beszélgetéseket és az enyémbe nincsen bent a powermotor mert kifingott az elektronikája szal most power nélkül megy.
Én tavaly nyáron 110 ért vettem a crm et és most már 130 ezret ráköltöttem de viszont faszán megy is.
ú nekem volt ilyenem vagy 2 db , szedtem is szét az enyémet de ez csak a fixálója a sebességeknek ha jól tudom, viszont igen hiányzik belőle az a cucc.. nsr topicban kérdezd meg ott van sok bontott cucc ez meg amúgyis megegyezik
sziatok. szétszedtem a crmet mert nem akarta venni a 2est. a többi mind rendben volt 2 nagy nehezen be tudtam rakni 2be.
na szóval csináltam egy képet és sztem hiányzik még egy kisrugó meg egy olyan pöcök innen és azért nem volt jó
segítsetek pls h tényleg hiányzik e vagy így jó. és ha így nem jó akkor mi a neve h tudjak rendelni. köszönöm
8000-es fordulatnál megy az én 80-anas mtxem 80-at aza gond az 9000ezerig pörög max
6literre ki lehet hozni
lassan lépek, sztem más is fog irni rajtunk kivül h érdemes-e és várjuk a döntést
Aha ez is 1 szinű fehér masina:) Kis piros megbolondítaná:) Nekem perselyes volt az mtx...7et evett úton,bár cross gumi,meg legrövidebb áttétel volt(12/42...520lánchoz való)! 80nál már 7300rpm et forgott lehet azért is lett ilyen,terepen meg 10...ezért adtam el nem rég...ha már egy ilyen crm elmenne 5-6ból összetenném a két kezem,mégse 4000ft/100km(olajjal 1ütt számolva 1:40es kev arányba)!
én is szinte 0 forintból csináltam meg az idomjait a cirminek, most felnyomtam egy képet adatlapra de még nem jelenik meg, fogyasztása nekem lehet a hetet is bezabálja, de akk nem csak a lámpa van felkapcsolva amugy elmegy sztem ilyen 5 literrel is ritkán powerezéssel
:) basszus mit tegyek:) lehet előzőleg vmi rafinált fickóé volt a motor és a lámpa kapcs a nitro tényleg:) Tiltotta a fiát,fiam a lámpát fel ne kapcsold Amikor meg az öreg ment vele sutyiba előzgette a gixereket:D
Köszi a segítséget...alszok rá 1 et...:) Am ha gyujtást ráadom akk kellene hallani ugye a power motor-t ennél is mint a dt-r eknél? Mert ugye ez hulla aksival...nem csin semmit!
bár még nem beleztem ki CRM-et, csak mentem vele, de teljesen másképp reagál a dolgokra.
CRM 250-be keresnék 18"-os hátsó kereket, vagy ráfot és küllőket. Valakinek esetleg?
Én tavaly nyáron 110 ért vettem a crm et és most már 130 ezret ráköltöttem de viszont faszán megy is.
Komplett NSR bolokkot simán be tudok tenni a CRM vázba?
Válaszotokat előre is köszönöm.
köszi
na szóval csináltam egy képet és sztem hiányzik még egy kisrugó meg egy olyan pöcök innen és azért nem volt jó
segítsetek pls h tényleg hiányzik e vagy így jó. és ha így nem jó akkor mi a neve h tudjak rendelni. köszönöm
6literre ki lehet hozni
lassan lépek, sztem más is fog irni rajtunk kivül h érdemes-e és várjuk a döntést