Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen hülye net!bocs mindenkinek a duplázásokért!
köszi köszi
1,2 kép csak neked Laci...
Lacikám itt egy pár mai kép csak is neked!
egy homokbányában voltunk...meg itt ott
LaciCRM
Annyira nem sürgős. Köszi előre is.
Hello lenne egy sürgős kérdésem Crm 125 ös höz hol tudok venni első láncvezetőt szóval azt ami a láncot az első lánckerékhez viszi nagyon fontos lenne köszi.
ha nem sürgős pénteken tudok neked egy pontos rajzot adni ha 125ösről van szó...
helló

Segítségeteket kérném abban hogy van 150 ezrem egy 125-ös crossmotorra de nem tudom hogy meik márka meik tipusa lenne a legmegfelelőbb mind teljesítményileg mind megbízhatóságilag mert ennyiből úgyis csak használtra futja lehet endúrót is mondani
Köszönöm a segítséget!
Épp ilyen csak annyi különbséggel hogy rajta van nekem alul az a motor védő,meg hátul a csomag tartó vagy mi... az
egyébként kinézetileg ugyan az
nem találom a memória kártyámat a fényképezőből aztán nem tudom lekapni...
6,5 dl kell a váltóhoz. Én mondjuk inkább mindig 7-et szoktam rakni amikor cserélem.
Sziasztok. olyan kérdésem lenne, hogy a vízcsőveket hogyan kell bekötni? tehát honnan hova mennek a csövek.
köszi
megvan he . jöhet a kép a gépről ha hasonló
KTM meg van még?
Nekem még nincsenek képek de illusztrációt tudok fel tenni esetleg ha az is érdekel...
egyébként ugyan olyan szóval mind1
Hali!

Tudja valaki hogy a crm250 váltójába mennyi olaj kell?
Le engedném és töltenék bele újat, ki tudja már mikor cserélhették utoljára.
fapicsális képet dobhatnál róla
Jah elég sokat nem írtam főnök de kellet egy erősebb gép aztán eladtam a CRM-et helyette vettem XT 600.
900 euróért eladtam a CRM-et 800-ért megvettem egy XT-t.
mi az hogy VOLT?
az enyém így elég szép volt!
Nem tudja valaki hogy hol tudnék rendelni matrica garnitúrát?
Szerintetek hogy néz ki jobban a crm ha teljesen fehér vagy ha fekete?
Mert lehet hogy kiprobálom bioetanolal és ahhoz egy kicsit nagyobb előgyujtás kell
én nemtudom. Minekaz?