Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

crm-en lehet állítani az előgyujtáson vagy magának állítja?
nem hiszem. nem úgy néz ki
megtudnátok nekem mondani, hogy a cr 250es hátsó kerék agy jó e a crm 125 höz?
lehet így használni. én már így vettem a KTM et
sziasztok. tettem fel egy képet a kuplungkosaramról mert letört belőle egy darab, légyszi segítsetek hogy lehet e így használni vagy cserés. és ha lehetne használni akkor mi lenne a baj vele.
köszönöm
itt probálj meg ... csináltatni is lehet...
Szabó Zsolt
Kárpitos

Szentendre

A személyes találkozót megelőzően az ülésről FOTÓT,

és típus megjelölést, valamint az igények rövid megfogalmazását kérném közölni a pontosabb árajánlat

kialakítása végett.

Mobil: +36 (20) 988-7628

E-mail: info@motorkarpit.hu
nem tudjátok hol lehet üléshuzatot szerezni 125-ös 99-eshez
Ebben igazad van,itt tutira egy vagyon lenne érdeklődni kell hátha van esetleg használt,de azért meg érdeklődöm itt is azért
köszi
itt lehet tudnánk szerválni csak kitudja menyiér vesztegetik szerintem egy kész vagyon ..... : MOTOR LINE KFT.
SZENTENDREI UT 287 1038
BUDAPEST HU

Telephone number:
00361240 9997
Fax:
0036 12 40 0385
e-mail:
INFO@MOTORLINE.HU
Azért valahol csak tudunk szerválni rá rendszert,mert nem ártana ebben igazad van
hát az jo kérdés nekem is kéne már valami mer sehol nem találok
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy hol és kb mennyiért tudok kapni Honda CRM 125-höz Arrow rendszert?
Köszi előre is
tiszta AMERIKA...
a crm 250 esnek passzol az ülés alatti oldal idomja a 125 ösre is?a kipufogó felén.
amúgy szereztem tachométer meghajtót vagy mi az,aztán így legalább tudom mennyivel megyek tök jó...
azt mán a fassetugya . új motort kell venni
akkor most mi a tanulság?
én meg nyitott vagyok minden okosságra
de most már majdnem be vagyok baszva
Jó pap, holtig tanul Jó a nyereg,ússe sokat ülök
csika ezt az ülést tudom neked ajánlani :
tudom hogy csak beleuntál abba hogy megmagyarázd amit eddig próbáltál Én elhiszem hogy igazad van a többiek csöves dt-jéhez képest ennek isteni futóműve volt sehol egy csepp olaj tökéletes steril volt mindenhol nem csörgött zörgött. ha másra akartam volna használni más motort vettem volna nem a maximumot hoztam ki belőle biztosan, de sokkal jobb motor lett amíg nálam volt . egyebet nem tudok elmondani , eddig azt hittem legalább ehez a szarhoz konyítok valamenyire de most már
Libegni fog mint egy hajó
A pinával is így leszel,igen jó vót,18 évesen
az előző tulaj mondta h direkt letekerte hogy az alacsony mivolta ellenére is telitalpal tudjon talajt fogni..... nos nekem ilyesmire nincs szükségem és zavar h ha rajta ülök eléggé leül így fogom magam és feljebb tekerem és megnézem mitörténik!
Leszarni az egészet
Simson után ! ! !