Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de lehet ez csak az én hülyeségem de kurvajó a géped, fűzött felni meg minden aztán ugy lefittyen a hátulja.
Meg fesse át vízfestékkel
értettem... hétvégén meglesz... ígérem
emeld fel a hátulját mer igy nincsen kiállása a gépnek
itt a tavasz... csak épp most szar az idő
Ok köszi szépen!
köszi szépen :D mostvan felujitás alat a blok:D
hello, rezokérdésben nem tudok segíteni, de a motorod nagyon jól néz ki gratulálok hozzá
Elvittem a szerelőhöz és elmondtam hogy mik a problémák.Ő meg nem tudom hogyan gondolom megnézte hogy hol szakad meg az áramkör vagy valami és így tudta visszavezetni a hibát a jeladóra.A kis fekedobozban pedig nincsen semmi olyan ami tönkre mehetne maximem ha elszakad egy kábel ami szinte lehetetlen.
hello nem tud valaki valami jo kis rezot ?
nyíregyháza szeptemberben segítenék kapcsolási rajz meg van a gyári manualban is
Ok! És hogy csekkoltad le,hogy a jeadó ment tönkre nem pedig a doboz?! A szerelő segített?! Én nyiregyházi vagyok itt a szerelők kapcsolási rajz nélkül nem tudják megcsinálni a honda szervíz pedig aranyáron dolgozik!
Nem a fekete kis doboz döglött meg hanem ami a lendkerékről veszi a jelet.Nekem a kicserélés után semmi baja nem volt a motornak tökéletesen ment.
Az a jeladó ami a lendkerékről veszi a jelet az volt 15000 vagy a fekete dobozka a tank alatt?! Honnan tudjam melyik döglött meg, vagy akar megfeküdni?!
NSR topicba kérdezz rá Just kollégánál. Neki adtam el a lomokat, hivatkozz rám! Biztosan segít!
Időközben beszéltem egy sráccal aki motorbontással foglalkozik,5000-ért adna egy jeladód ,20000-ért pedig gyújtáselektronikát,csak egyenlőre még nem tudom mi baja!
Ajaj kezdek megijedni! Cseréltem benne gyertyát és ugyanaz a probléma! Esetleg tudsz v. tud valaki segíteni,ha jeladót kell cserélnem hol tudok beszerezni korrekt áron?! Köszi! Az NSR jeladója jó ehhez a tipushoz?
Nem baj legalább jó lett és az a lényeg.
én ár alatt adtam el te meg drágán vetted
Akkor kicsit ár alatt adtad el vagy engem baszott át nagyon a szerelő de azt kétlem mert nagyon korrekt.
GYÁ én 15000ért adtam el 2 komplett blokkot gyujtással
Hello olvastam a problémádat nekem is hasonló volta baj a motorral és addig szarakodott míg egyszer csak megállt. Elvittem szerelőhöz aki kicserélte a jeladót mert elszállt és ezzel megoldódott minden problémám a motor is pörgött rendesen és a hűtő se melegedett fel. A jeladó 15000 Ft volt bontva.
volt egy csomó cuccom crm hez,(pl.: 3 gyujtás) nem kellett senkinek, eladtam egyben az egészet potom pénzért. De már bánom mert most kisegíthetném vele a CRM es kollégákat
Nagyon remélem,már véges a pénztárcám,elegem van az állandó javítgatásból,végre jön a jó idő,már pörögni kéne!
ha túlmelegedett kiüthette a gyertyát, . amikor rá került az új henger milyen tömítés került bele? lehet hogy valamelyik lyukon nem megy át a víz vagy nem tud megfordulni vagy valami ilyesmi . cseréld ki a gyertyát szerintem az a baja hogy túlmelegedett! !