azt mindenképpen várd meg meg jól meg kell nézni, de azt tudnod kell hogy az SX az gyárikrosz úgyhogy lehet hogy gyakrabban kell dugót cserélned és költségesebb.. viszont megy mint a bolond
sziasztok.
crm 125 höz akarok venni fhátsó felnit, vagy csak agyat. hogy érdemesebb, és mennyibe kerülne? Am 180as malossi henger van rajt powerrel. Véleményt szeretnék róla. köszi
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem! Tettem egy malossi szettet a motorra,és ha bányában motorozok melegszik a gép,pedig még nincs is nyár! Szerintetek azért van mert nincs menetszél, vagy mert nagyobb a henger és kicsi a hűtő! Előtte ilyet nem nagyon tapasztaltam! Szerintetek? Előre is köszi! Sajnálnám visszacserélni mert nagyon bika lett a gép!
már megoldottuk a problémát, van hajtókar ami 1 mm-el rövidebb meg 1mmel szélesebb, szóval a hajtókar oldalát köszörüljük, meg a henger talpából esztergálunk 1 kicsit. azért kössz hogy próbáltatok segíteni
nagyon fajin ez a motor de amit már nyavajogtam neked régebben is hogy nagyon kár hogy az első egy elvágott enduro sárvédő nem szép gyári supermoto .meg a hátsó sem gyári oszt ugy leficcen
a malossi meg biztos odabasz
crm 125 höz akarok venni fhátsó felnit, vagy csak agyat. hogy érdemesebb, és mennyibe kerülne? Am 180as malossi henger van rajt powerrel. Véleményt szeretnék róla. köszi
KTM be került 50ezer forintba a hajtókar
ebbe 20-30 kb egy prox hajtókar
az előző tulaj valamijen okból szétvágta és azt mondta hogy 150000 ér ajánlottak neki hajtókart valahol pécsen
msn:ghostsnaile@hotmail.com
írj egy részletes privit, hogy mivan és ha tudok segítek. az enyémet most csinálják és annyira nem egyszerű...