Az! Sajnos melegszik! Állandóan a piros szélében van a mutató! Meg kell állnom 10-15 percre aztán újra motorozhatok egy kicsit,de ez marha idegesítő!Ha 6.-ban sokáig megyek sima úton akkor visszahűl 2/3 részig! Mielőtt nem raktam rá malossit soha nem volt ilyen gondom! A gyújtással nem tudom mi lett,ma délután egyszer csak elkezdett szarakodni! Magasabb fordulaton dadog a motor,mintha kihagyna a gyújtás, és láng csap ki a pufónál! Nem tudom,hogy csak a gyertya szar,vagy az elektronika romlott el! Lehet az előbb említett melegedés nyírta ki?! De annak mi köze a gyújtáshoz?! Tudom,hogy van olyan,hogy melegen szarakodik a gyújtás,de ez hidegen is csinálja!
Először is megpróbálom a gyertyát! Közben beszéltem egy szerelő haverommal,azt mondja gyújtás! :( Ha hideg ha meleg mindig szarakodik,bár 1 hétig melegedés problémával küzdöttem! Sokszor megkellett állni mert melegedett a moci, lehet akkor nyírtam ki?! Teszek rá még egy hűtőt és az remélem megoldja a problémát! De erre itt egy újabb!
Olyan problémám van,hogy ma délután egyszer csak elkezdett szarakodni a motorom magas fordulaton! Ha magas fordulaton túráztatom olyan mintha kihagyna a gyújtás a pufónyílás mellett pedig lángcsóva jelenik meg! Szerintetek ez miért van?! Gyertya? Gyújtás?
semmi közötök hozzá, hogy hányszorés hogy hová rakom be a hirdetésem! nem a tied a sportmotor.hu úgyhogy be lehet fogni a pofátokat! a tpoikokat pedig nem én rontom el a hirdetésemmel, hanem azok akik a Gyökér"" beszólásaikkal díszítik a fórumot! úgyhogy ha nem tetszik, h ott van egy hirdetés akkor ne nézz rá ne olvasd el, magánügy....
NSR ben öntött kerék van de tökéletes bele csak akkor már supermoto lesz
bontóban kell megkérdezni vagy valakit aki szétbontott crm et VAGY ! van itt egy fórumozó tag akinek 2 szett kereke van esetleg őt nemvágom hirtelen hogy hogy hívják de 180as malossi van neki is a motoron meg KTM narancs meg ő irt tesztet amit a boncteremben megtalálsz és onnan visszatudod keresni a nevét
Olyan problémám van,hogy ma délután egyszer csak elkezdett szarakodni a motorom magas fordulaton! Ha magas fordulaton túráztatom olyan mintha kihagyna a gyújtás a pufónyílás mellett pedig lángcsóva jelenik meg! Szerintetek ez miért van?! Gyertya? Gyújtás?
bontóban kell megkérdezni vagy valakit aki szétbontott crm et VAGY ! van itt egy fórumozó tag akinek 2 szett kereke van esetleg őt nemvágom hirtelen hogy hogy hívják de 180as malossi van neki is a motoron meg KTM narancs meg ő irt tesztet amit a boncteremben megtalálsz és onnan visszatudod keresni a nevét