Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A termosztátot már kivettem!
Az! Sajnos melegszik! Állandóan a piros szélében van a mutató! Meg kell állnom 10-15 percre aztán újra motorozhatok egy kicsit,de ez marha idegesítő!Ha 6.-ban sokáig megyek sima úton akkor visszahűl 2/3 részig! Mielőtt nem raktam rá malossit soha nem volt ilyen gondom! A gyújtással nem tudom mi lett,ma délután egyszer csak elkezdett szarakodni! Magasabb fordulaton dadog a motor,mintha kihagyna a gyújtás, és láng csap ki a pufónál! Nem tudom,hogy csak a gyertya szar,vagy az elektronika romlott el! Lehet az előbb említett melegedés nyírta ki?! De annak mi köze a gyújtáshoz?! Tudom,hogy van olyan,hogy melegen szarakodik a gyújtás,de ez hidegen is csinálja!
malossi, gondolom. annak is elégnek kell lenni a gyári hűtőnek! termosztát nem szaródott el? vagy a vízpumpa?ja gyujtásnak meg mi gondja lett?
180
125ös? elégnek kell lenni a gyári hűtőnek ha minden jó. úgyhogy más a gond !
Először is megpróbálom a gyertyát! Közben beszéltem egy szerelő haverommal,azt mondja gyújtás! :( Ha hideg ha meleg mindig szarakodik,bár 1 hétig melegedés problémával küzdöttem! Sokszor megkellett állni mert melegedett a moci, lehet akkor nyírtam ki?! Teszek rá még egy hűtőt és az remélem megoldja a problémát! De erre itt egy újabb!
először egy gyertyacsere azátn meg ráérsz gondolkozni hogyan tovább. NGB bp7( vagy 8 vagy 9) hs gyertya volt nekem asszem a 160asba
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy ma délután egyszer csak elkezdett szarakodni a motorom magas fordulaton! Ha magas fordulaton túráztatom olyan mintha kihagyna a gyújtás a pufónyílás mellett pedig lángcsóva jelenik meg! Szerintetek ez miért van?! Gyertya? Gyújtás?
akkor ANYÁDAT faszfej
semmi közötök hozzá, hogy hányszorés hogy hová rakom be a hirdetésem! nem a tied a sportmotor.hu úgyhogy be lehet fogni a pofátokat! a tpoikokat pedig nem én rontom el a hirdetésemmel, hanem azok akik a Gyökér"" beszólásaikkal díszítik a fórumot! úgyhogy ha nem tetszik, h ott van egy hirdetés akkor ne nézz rá ne olvasd el, magánügy....
de szééép ez a CRM
naaa ez egy békés topic
Ide szabad beköhögni,vagy kizavarnak mint a DT tropikbú?
GYÖKÉR
én azért nem válaszolok mert nem tudom
csak a válasz marad el.....
a kérdés jó :D
hol lehet szerválni oldalra idomokat?
megköszönném ha körbenéznél, nem szivesen kókányolnék
hát igen azt gondoltam hogy gyorsabban kopnak a dolgok.azt írta hogy ősszel cserélt dugó szettet...
NSR ben öntött kerék van de tökéletes bele csak akkor már supermoto lesz

bontóban kell megkérdezni vagy valakit aki szétbontott crm et VAGY ! van itt egy fórumozó tag akinek 2 szett kereke van esetleg őt nemvágom hirtelen hogy hogy hívják de 180as malossi van neki is a motoron meg KTM narancs meg ő irt tesztet amit a boncteremben megtalálsz és onnan visszatudod keresni a nevét
vajon hol lehet most a volt verdám
nem tudom mi történt vele, mert még csa most akarom elhozni a motort.esetleg az nsr é jó lehet?honnan tudnék szerezni?