Üdv ezt a motort kb 94-98 közé tenném valahol, de sok helyre bele van írva. műanyag olajtartályba és az ülés aljába is.Egyébként meg ha jó akkor mindegy mert nem sok különbség van, nekem az 1990es is ugyan igy nézett ki, egyedül az oldalidom matricázása volt más, de az enyém már festett volt. Egyébként ezen a motoron nem gyári az oldalidom ami az ülés alatt van, viszont amint látom komplett( ! ) arrow rendszer van amim nagyon jó dolog, sokat számít. Én szivesen adok tanácsot, meg információt ezekről a gépekről , mert az eddigi legjobb motorom volt egy tuning crm. Viszont ezen a fórumon már rengeteg infót leirtam rengetegszer, és van egy cikkem is amit a terepmotorosok.hu oldalnak írtam a címe : Tiffany az egynyolcadliteres jogfin, megtalálod googleba.
Msnem az adatlapomon van, valószínűleg iőm csak hétvégén lesz társalogni de ha gondolod szívesen elmondom amit tudok
Csáó!
Lehet h lenne egy CRM-m a szezonra, amit S.Bence felrakott képnek...
Nem vok otthon a témában, szal valami türelmes, hozzáértő vagy hasonló ember adhatna egy msn címet, hogy nehogyszar motort szerezzek be...
Beszélgetnék vele meg okosodnék ha szívesen segít.
Segítségeteket előre is kösz!
Sziasztok! Van egy Honda CRM/NSR 125 komplett hengerem karbival eladó! Nagyobb henger került a gépre,természetesen karbival együtt és feleslegessé vált! Ha valakit érdekel írjon!
Segítséget szeretnék kérni.Kicseréltem a motoromban (crm 250) a gyújtógyertyát.Azt vettem bele amit itt a forumon olvastam : ngk br9eg.
Namost amit kiszedtem belőle azon rövidebb volt a menet olyan mint pl. egy simson gyertyán ,az ujon meg hoszabb kb a duplája . .Most eddig az volt rossz ami benne volt vagy amit vettem? Átforgattam óvatosan a motort, nem üt bele a dugó de beindítani nem merem egyenlőre .Segítséget elöre is köszönöm!
Közbe szétszedtem... :)
Ahol elágazik a kettő, ott szét lehet szedni? mert nekem elég lenne a felső részt kicsierélni. Nincs vkinek ilyen eladó? Az NSR-é ugyanilyen, mert egy olyat tudnék szerezni... :)
THX
Üdv!
Hogy tudok Cirmimben gázbowdent cserélni?
Még nem szedtem szét mert most szakadt el, csak gondoltam jobb ha már ugy szedem szét h tudom mi van.
köszi
Msnem az adatlapomon van, valószínűleg iőm csak hétvégén lesz társalogni de ha gondolod szívesen elmondom amit tudok
Lehet h lenne egy CRM-m a szezonra, amit S.Bence felrakott képnek...
Nem vok otthon a témában, szal valami türelmes, hozzáértő vagy hasonló ember adhatna egy msn címet, hogy nehogyszar motort szerezzek be...
Beszélgetnék vele meg okosodnék ha szívesen segít.
Segítségeteket előre is kösz!
http://motormatrica.hu/oldalak...
rendel
t már vki erről az oldalról CRM matricát, az oldalon kép nincs kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki és milyen elemekre add matricát
előre is köszönöm
Ja türelem várjam ki a tavaszt ...
De meg akarom hallgatni a hangját már ,beteszem meleg helyre holnap hátha ugy indul.
Türelem
Köszi akkor megnyugodtam.Hát indítanám én de nem akar ilyen hidegbe:D
Nincs valami tuti hidegindítási tippetek?
Jót vettél bele BR9EG kell bele!
Nyugodtan elindíthatod.
Segítséget szeretnék kérni.Kicseréltem a motoromban (crm 250) a gyújtógyertyát.Azt vettem bele amit itt a forumon olvastam : ngk br9eg.
Namost amit kiszedtem belőle azon rövidebb volt a menet olyan mint pl. egy simson gyertyán ,az ujon meg hoszabb kb a duplája . .Most eddig az volt rossz ami benne volt vagy amit vettem? Átforgattam óvatosan a motort, nem üt bele a dugó de beindítani nem merem egyenlőre .Segítséget elöre is köszönöm!
http://www.vatera.hu/motorosok...
minek az amugy? elszakadt a bowden? hol?
Ahol elágazik a kettő, ott szét lehet szedni? mert nekem elég lenne a felső részt kicsierélni. Nincs vkinek ilyen eladó? Az NSR-é ugyanilyen, mert egy olyat tudnék szerezni... :)
THX
Hogy tudok Cirmimben gázbowdent cserélni?
Még nem szedtem szét mert most szakadt el, csak gondoltam jobb ha már ugy szedem szét h tudom mi van.
köszi