Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hoppá!
Ezt nem is ide akartam!
De azért ha van valakinek érdekelne!
Valakinek van 50ccm-es kis tábla?
Hengerre kellene!
Sziasztok
Nemrég vettem egy crm 250-est aminek az előző tulaja szétvágta flexel a hajtókart nemtudom mijen okból, és azt szeretném kérdezni hogy főtengelyt vagy hajtókar szettet hol tudnék beszerezni
Kösz. Majd akkor kikeresem a manuálból vagy széthúzom a blokkot és megnézem milyen van benne.
Mennyiért adnád?
hát maualból ki lehet keresni talán , de sokáig tart. nagyon fontos?
A szimerint típusok is érdekelnének.
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani milyen csapágyak vannak a Crm 125-ös blokkban?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ha sportdobot akarsz rá akkor vegyél rá Cr dobot a 90-91 es cr ek dobja paszzol is a crm hez nekem is cr dob van rajta arrow rezoval.
nekem sufnitunignak tűnik, meg ennyiért nem is venném meg!
sziasztok

találtam CRM kipufogót, elég jól néz ki, Cross beütésű alu, mi a véleményetek róla.

http://kepesmotor.hu/offroad_k...
Mondjatok motorbontókat, ahol talán,vagy tutira van crm 125 hátsó lészűrőtakaró, meg kipufogó takaró oldalidom!
kösz!
Annyi?akkor a 250-es is ugyan annyi?
ezt nem így szokás !
anyi kb !
Tudom hogy butaság lenne de nekem papírokba 130kg van...
nem is érzem annyinak úgyhogy sztem nincs annyi.
nemtom keress rá gogliba
köszi
És akkor a 125-öüs hány kiló?
azmán alapból száraz súj ha leveszed a 14 kilót akkormá vedd le a tankot is a 123 kiló vagy menyi az meg egy bizonyos könyitett tipusu 250es amiben nem volt aku meg mittomén anyira nem váégom a 250eseket...

www.crm250.com vagyhol vannak okosságok
hy Igazad van .
Ezen az oldalon( http://www.leisuretrail.co.uk/... ) irnak róla de viszont a gérebbi az könnyebb és ott a száraz suly az 123 ha abbol leveszed hogy 14 literes a tank ami kb 10 kg akkor 110 környéke az üres súly...
hElllloooo a 250es crm 127 kiló ! ! ! ! !
Az szép!
Én azt hittem, hogy a 125-ös endurók 120kg-ok mint pl. a Crm 125
A 250-eseket olyan 130kilónak gondoltam...
Hello!

Én ugy tudom 100 kg körül lehet üres tankal .Szóval nem nehéz én legalábbis többre gondoltam, mikor megemeltem a hátsó részét akkor csodálkoztam hogy milyen könnyü.Mondjuk a súly inkább elől van...
Üdvözlöm a főnökséget !
Megtudnátok mondani hány Kg egy Crm 250?
Nem Tudja valaki honnan lehetne szerezni jobb oldali kipufogó takaró, ülés alá való fekete idomot?
vagy ha van valakinek ilyen, írjon ide...