Pontosan 1el előtted irtam hogy már mindent eladtam
én megpróbálnám a crm be az nsr powermotort de nem mernék rá megesküdni, mert szerintem másabb fordulatszám tartományban dolgozik ..
Erre is tudsz tenni lámpát meg mindent csak meg kell rá venni azért ennyi az ára mert július óta van nálam és nem én laktam így le :D de a nyári javítás több mint 110 ezerbe volt benne.
Néztem már ezt a motort,nekem mindenképpen olyan kell amin világítás index van.Meg ugy látom te elég keményen használtad ezt a motort,megkapta már a pofonjait tőled rendessen.
Azért köszi az ajánlatot!
Hello Hát Bakonycsernyén lakok a motor is itt van fehérvártól 35 percre mórtól 10 perc. 94 es évjárat kilómétert nem tudok mindani mert levettem róla a kilóméter órát. Ja és 180 ezer a motor ára és sport kipuff van rajta :D képeket ott tudsz nézni ha rákatintasz a nevemre és ott van oan hogy fotó galériák és ott van 1-2 kép a motorról.
Hello methuw nekem van 1 fasza kis crm 125 ös ami most krosszra van átalakítva de augusztusban teljesen fel lett újítva.Jah és 50 es adásvételi van hozzá szóval nyugodtan használhatod :P
néztem már ezt a cikket.
Hát köszönöm szépen a tanácsokat nagyon hasznossak voltak,sokat segítettél.
ha meglesz a gép akkor majd jelentkezek még:D
Minden jót,további jó motorozást!
Hali
újonnan 60 körül. használtan meg nemláttam még soha. meg talán itt a fórumon is kerestek és nemtaláltak. én már ugy vettem hogy rajta volt, de igen odabasz.
jaja,ott találkoztatok a buliban.
ok ezek megvannak rajta még egy plussz tükröt nyomatok rá és akkor jó lesz ugy sztem,max még egy 50es matrica csak ugy rá és kész
Én messze lakok Dunaújvárosban,csak Gödöllőn tanulok ahova a Csabi is jár,és a szobatársam-barátom.
ok,akkor 1:50be keverem majd én is plussz egy kicsi a tankba hogy tuti jó legyen,az nem baj ha több van benne,kevesebb ne legyen:D
terepre szted jó lenne a gyári lánckerék vagy nagyobbat kéne tenni rá?
hogyan lehetne a teljesítményt egy picit feldobni komoly hozzányúlás nélkül szted,te zeeket vágod ugyis:D:D
ÁHHÁÁ DobiBalázsnak most rendeltem a Quadra gumit, a másik sárc is rémlik valami buliban találkoztunk 2éve nyáron, vagy talán itt ahol lakom.. már nem emlékszem...?
Én használtam stihl olajat is de ezt nem reklámozom, igaz én meg vagyok győződve róla hogy jó. Ment is vele a gép fazsául, nemvolt tőle baja, de bármelyik olaj jó ami TELJES szintetikus! ! 1/50be kevertem énis, meg a tankba még bele valamenyit szemre hogy tutkó legyen a lelkismeret
1/50 az simán jó!
a blokkba meg sima hajtóműolaj kell, castrol talán, nememlékszem pontosan. de a kuplung nemnagyon alergiás ilyenekre
Pontosan 1el előtted irtam hogy már mindent eladtam
én megpróbálnám a crm be az nsr powermotort de nem mernék rá megesküdni, mert szerintem másabb fordulatszám tartományban dolgozik ..
( 1 gyujtást tudok még talán, de már azt oda ígértem itt egy kolégának)
Sok sikert
Engem érdekelne a gyújtás ha megvan még....
de azért köszi
Azért köszi az ajánlatot!
Érdekelne az a crm.Milyen évjárat,mennyi kilóméter van benne mikori,mennyiért árulod,és persze hol van helyileg?Plussz képek:D
Képek a profilomba.
Ha kell valami infó, csak sikíts én itt vagyok :D
Hát köszönöm szépen a tanácsokat nagyon hasznossak voltak,sokat segítettél.
ha meglesz a gép akkor majd jelentkezek még:D
Minden jót,további jó motorozást!
Hali
Továbbiakban itt olvashatsz Tiffanyról :D
ok ezek megvannak rajta még egy plussz tükröt nyomatok rá és akkor jó lesz ugy sztem,max még egy 50es matrica csak ugy rá és kész
Én messze lakok Dunaújvárosban,csak Gödöllőn tanulok ahova a Csabi is jár,és a szobatársam-barátom.
ok,akkor 1:50be keverem majd én is plussz egy kicsi a tankba hogy tuti jó legyen,az nem baj ha több van benne,kevesebb ne legyen:D
terepre szted jó lenne a gyári lánckerék vagy nagyobbat kéne tenni rá?
hogyan lehetne a teljesítményt egy picit feldobni komoly hozzányúlás nélkül szted,te zeeket vágod ugyis:D:D
Én használtam stihl olajat is de ezt nem reklámozom, igaz én meg vagyok győződve róla hogy jó. Ment is vele a gép fazsául, nemvolt tőle baja, de bármelyik olaj jó ami TELJES szintetikus! ! 1/50be kevertem énis, meg a tankba még bele valamenyit szemre hogy tutkó legyen a lelkismeret
1/50 az simán jó!
a blokkba meg sima hajtóműolaj kell, castrol talán, nememlékszem pontosan. de a kuplung nemnagyon alergiás ilyenekre
te hol laksz?