Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci de a piros is szép csak nem ilyen formában....
Na de ez a csúnya piros motor meg ilyen szép lett :
HÁÁt nemtudom ilyen magas , de amikor megvettem egészen le volt "eresztve" egyszerűen hátul a rugó előfeszítés teljesen fel volt engedve . (első kép) aztán én meg felhúztam amenyire csak tudtam, lábam nem ér le talpon de nekem így tetszett.(2.kép)
/ezek a képek még festés meg design előtt készültek/

Önindító változó hogy menyibe kerülhet( amilyet találsz használtan valahol ) én 10 ért vettem, NSR-ét tettem rá. A blokkra kell egy nagy lyuk (3.kép)nem egyszerű, precíz munkát igényel sok odafigyeléssel és kell egy fogaskoszorús lendkerék is.
Hát jó lenne összefutni. Szoktunk arra motorozni. Nyáron is voltunk arra tesómmal. Neki Drz 400 van E betűs. Most csináljuk meg azt is sm-re.
Amúgy milyen magas a motor? Olvastam hogy te szereltél önindítót is a motorra az menyibe van(volt) És nehéz felszerelni vagy megvan neki a helye?
Hát hogyha szerintetek is jó ez a motor akkor amint tudom elhozom
Hát hogyha tényleg tudnál nekem póstaköltség áron akkor azt megköszönném Rendes vagy
baszki én 260 000-ért vettem az enyémet,kicsit jobb állapotban de ez aztán kurvára megéri!
ha a tekercs a hibáája a gyújtásnak vagy a jeladó azt ingyen tudok neked..( postaköltség) áron
bakker ha motorikusan, olyan értelemben hogy nincs dugó kopva meg ilyenek- jó akkor simán megéri. rendszám meg minden ! ! !

Ha nem más akkor NSR gyujtás is jó rá az meg van dögivel mindenfelé.Ez jó vételnek tűnik 200 ból fasz kis rendszámos supermohót lehetne belőle varázsolni tavaaszra pik pakk gép lenne!
Oh köszi szépen megkérdezheted Amúgy hogyha majd meg lessz akk majd kis segítséget kérek a kerék beszerelésével kapcs ban:)
katt!
nekem volt rengeteg cuccom, kb 3 blokkom gyújtással mindennel. Eladtam egy srácnak mindent itt a fórumon, de nemhiszem hogy felhasználta, ha gondolod rákérdezek majd mibe adná deklivel jeladóval tekercsel meg mindennel.Tuti jó mert működött nekem
He nem titkos betehetnéd a linket, ha fentvan a hirdetése a motornak amit kinéztél
Hát köszi még most nézem a gépet nem tudom hogy mint tudom elhozni de a gyújtás az majd lehet kelleni fog nem tudom pontosan. Azt mondta a srác hogy ledobta a láncot és megsérült a jeladó kicserélte a jeladót de nem okés még mindig nem tudom mi lehet ugyan.
NSR 125ösé. A legyegyszerűb beszerelni, általában 20-40 között lehet venni párban tárcsával.

gyújtást meg lehet hogy tudok neked intézni olcsó pénzért ha az kell
Köszi szépen fasza kis gép! Azért kérdeztem a gyújtást mert amit néztem gyújtás bajos:S de egyre jobban tetszik:D Te milyen felnit vetél?
és most látom hogy rakamazi vagy..
na nyáron majd tekeredünk egyet remélem !
mert én Gönci
Hát az jó lett volna, de azért köszi, rendes vagy! :)
TSÁ

Miért pont a gyújtás ára érdekel? nekem volt 3db gyújtásom, de sosem kellett cserélni.

Itt egy kis képösszeállítás CRM 125 SuperMotardokból:

Honda CRM 125 SM

És egy kis teszt a volt motoromról:

Katt ide!

Ezzel tudok neked szolgálni
Most KTM 620 LC4 supermotom van de visszasírom a hondát, igen szerettem jó kis gép volt, csak ajánlani tudom !

All Rights Reserved! Copyright © 2010 LaciCRM
Sziasztok. Nézegettem a Honda crm 125-ös motorokat és érdeklődni szeretnék róluk hogy milyen gépek is? Én igazándiból supermotonak akarom majd átalakítani csak nem igazándiból tudok róla sokat. Hány Le ? Mennyire megbízható? Gyújtása menyire drága hozzá? Valaki tud? Várom a válaszokat
bakker ha 125ös géped lenne adtam volna neked főtengelyt ingyen
Köszi szépen a segítséget! Az a baj hogy muszáj venni főtengelyt mert a sonkából kitört egy darab. Amúgy nem vennék feleslegesen. Néztem egyébként hogy cr 250-be 55000 Ft a főtengely és a hajtókar egyben, akkor ebbe sem hiszem hogy drágább lenne. Ja és prox amit néztem, zsír új. Mindenképpen felhívom amit küldtél. Még egyszer köszi szépen!
ez nagyon jó oldal....
valaki vett már tőlük egy dugattyú szettet?
aztán mennyi volt?
szerintem csak hajtókart vegyék bele mert egy új főtengely nagyon drága lenne... egy jó minőségű hajtókar is 20ezer fölött kezdődik.

őket hívd fel szerintem tudnak segíteni:
http://www.pinkmotors.hu/
Igen az eredeti gyári henger nicasilos és ha meg kopoik a nicosil réteg akkor szokták fúrni a hengert.
Köszi szépen de engem 250-es érdekel.
De amit biztosan álítasz, hogy az eredeti henger az nikazilos?
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy akinek 250-es crm-je van vett-e már bele valaki főtengelyt hajtókarral egyben szettben? Mert az enyémben sajna cserélni kell és nem tom hogy milyet vegyek bele vagy hogy lehet-e kapni egyáltalán hozzá. Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszi. :)