Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv annak semmi köze a 250es crm-hez mert az egy 40mm-es WP ami ktm-husqvarna-husabergnek a gyárija 86tól 98ig.egy az egybe mehet bele mert annak is 240es az első tárcsája és 15/van amelyik 17es/ az első tengelye mint a crm-nek.kb 20-25eft egy pár ilyen teló
erre akarod cserélni a CRm-et? ? ?
Köszönöm a válaszokat!
ezt néztem ki, de nem hívtam még fel...
gyaeeooo

majdnem aszittem hogy ez az enyim volt
250es crm fordított telóit és rá lehet pakolni csak kicsit faragni kell hozzá... nem én csináltam hanem még az előző tulaj de ügyes volt
na mutasd mit választottál!
ááá semmi , egyszer hívott, aztán azóta semmi, pedig pont megtaláltam a leendő utódját
Crm-hez idom szettet merre talál az ember, vagy összebóklászolni kéne a Cr-ekből?
mi a helyzet az érdeklődővel? eljött megnézni a gépedet?
Köszi a választ! Majd körülnézegetem-tisztitgatom!
szerintem csak kormánykiflivel együtt mert a forditottnak a felsőrésze sokkal vastagabb
nekem volt ,én sokmindent cisnáltam akkor vele.
gyertyacsere, karbi tisztítás beállítás és a power szelepet kivettem és letisztítottam mert nagyon el volt kokszosodva
Sziasztok! Ha valaki tudna tanácsot adni az jó lenne, mert olyan bajom van hogy ha, odahúzom a CRM-nek akkor 5-8000 között dadog , olyan mint ha , bezabálna de ha pedig veretem neki akkor lehörög mint amikor kifogy a kaja. Valakinek volt-e már ilyen problémája?
Már kicsit más mint az eredeti!Arrow rezo és dob,polisport fejidom,cr125karbi,nagyobb hűtő:)most szeretném kicserélni az első telót:)
Hello!Olyan kérdésem lenne,hogy a honda cr 125-ös első telóit,belelehet vagy talán megegyezik a HONDA CRM első telójával?
A lényeg,hogy szeretném a crm-en lecserélni a telókat forditottra pl:cr125-ös telókra!Szerintetek meglehet különösebb változtatás nélkül csinálni?A választ köszönöm!
utólag is Kellemes Karácsonyt mindenkinek
Boldog Új Évet!
Bocsesz,hogy ilyen késve írok :
BOLDOG ÜNNEPEKET MINDEN MOTOROSNAK! (de főleg a crm tulajdonsoknak )
jah bocsi DERÉK KIS VERSECSKE!
Derék ki versecske ami azt illeti,
Boldog karácsonyt viszont mindenkinek!
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a Vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt így addig-addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom! Azt mondom én neked motoros barátom, motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Boldog Karácsonyt minden kedves CRM-es kolégának

( na jó meg másoknak is )
akkor lehet az enyémbe vki már cserélte
nemazt
hanem ezt:

" de a gyári főtengely is könyített "
a két első idomra gondolok...