üdv annak semmi köze a 250es crm-hez mert az egy 40mm-es WP ami ktm-husqvarna-husabergnek a gyárija 86tól 98ig.egy az egybe mehet bele mert annak is 240es az első tárcsája és 15/van amelyik 17es/ az első tengelye mint a crm-nek.kb 20-25eft egy pár ilyen teló
nekem volt ,én sokmindent cisnáltam akkor vele.
gyertyacsere, karbi tisztítás beállítás és a power szelepet kivettem és letisztítottam mert nagyon el volt kokszosodva
Sziasztok! Ha valaki tudna tanácsot adni az jó lenne, mert olyan bajom van hogy ha, odahúzom a CRM-nek akkor 5-8000 között dadog , olyan mint ha , bezabálna de ha pedig veretem neki akkor lehörög mint amikor kifogy a kaja. Valakinek volt-e már ilyen problémája?
Hello!Olyan kérdésem lenne,hogy a honda cr 125-ös első telóit,belelehet vagy talán megegyezik a HONDA CRM első telójával?
A lényeg,hogy szeretném a crm-en lecserélni a telókat forditottra pl:cr125-ös telókra!Szerintetek meglehet különösebb változtatás nélkül csinálni?A választ köszönöm!
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a Vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt így addig-addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom! Azt mondom én neked motoros barátom, motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
majdnem aszittem hogy ez az enyim volt
gyertyacsere, karbi tisztítás beállítás és a power szelepet kivettem és letisztítottam mert nagyon el volt kokszosodva
A lényeg,hogy szeretném a crm-en lecserélni a telókat forditottra pl:cr125-ös telókra!Szerintetek meglehet különösebb változtatás nélkül csinálni?A választ köszönöm!
Boldog Új Évet!
BOLDOG ÜNNEPEKET MINDEN MOTOROSNAK! (de főleg a crm tulajdonsoknak )
Boldog karácsonyt viszont mindenkinek!
( na jó meg másoknak is )
hanem ezt:
" de a gyári főtengely is könyített "