Nekem 160as polini volt, főtengely bírja, át kell a karbit fúvókázni és be kell állítani de sajna már nem emlékszem milyen fúvóka volt az enyémben. Ha teszel rá még egy kipufogórendszert akkor össze sem lehet hasonlítani az eredeti 125ösöddel. Nekem 2.ban gázra jött kerékre, mondjuk még más tuning is volt benne.
Mit ajánlanál helyette? Ha meglehet így tuningolni a gépet inkább erre költök mint,hogy másik motort vegyek! Az erdőbe tökéletes,már kezdem kinőni a 125 cm3-ert!
Hellóka! Nem tudja valaki véletlenül hol és mennyiért tudok hozzájutni egy 160 vagy 180 cm3-es malossi vagy pollini hengerhez dugóval együtt?! Akinek van tapasztalata segítsen! Milyen élettartamú lesz így a főtengely nagyon meggyilkolja?Karbit utána kell állítani?A választ előre is köszi!
nem olyan nehéz belefaragni őket, de volt mit tenni. A hátsónál kellett esztergálni a féktárcsa tartóból 3 mm-l és a másik felén a lánckerékcsavarokból is le kellett köszörülni 3 mm-t hogy beférjen és hogy a hátsó lánckerék is egyvonalba legyen az elsővel.
Az első keréknél meg nincs olyan csapágy ami jó lenne a crm 17-es tengelyére és beférne a kerékagyba, így én 4 csapágyat tettem bele a teherbírás miatt, mert ezek mérete 30x20x10 és kellett bele egy persely is a 17-es tengely miatt.
Vagy akár ilyen idomszett is jó
előre is köszi
de a gyári főtengely is könyített
Nekem 160as polini volt, főtengely bírja, át kell a karbit fúvókázni és be kell állítani de sajna már nem emlékszem milyen fúvóka volt az enyémben. Ha teszel rá még egy kipufogórendszert akkor össze sem lehet hasonlítani az eredeti 125ösöddel. Nekem 2.ban gázra jött kerékre, mondjuk még más tuning is volt benne.
én a polini mellett szavazok
mondjuk nekem nem kéne malossi 180-as mert azon nincs power
CRM-esek, hóra fel!
Az első keréknél meg nincs olyan csapágy ami jó lenne a crm 17-es tengelyére és beférne a kerékagyba, így én 4 csapágyat tettem bele a teherbírás miatt, mert ezek mérete 30x20x10 és kellett bele egy persely is a 17-es tengely miatt.
faja lett
nehéz volt befaragni hátra?
odabasznak az nsr kerekek!
Jó gép sztem, mentem már vele egy párszor.
én 250 ért vettem és vagy 150et tuti ráköltöttem most meg 290éert árulják
jóvétel vegyétek