Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Nekem is mozgott elég rendesen, de tekertem az összes csapra vékony szigetelőszalagot, és megszűnt!
Kicsit nehezen megy be a helyére, de tart rendesen és kb. 1,5- 2 hónaponta cserélem
Az egy sima RedBull-os doboz, csak le van vágva a teteje és rá van húzva a gáztartályra.
Hát akkor nem tudom mit csináljak veszek szerintem valami olyat ami jó kemény műanyagból van. Nem tudjátok hol lehet olcsó gumit venni? Aszt nem tudjátok hol lehet ilyen REDBULL os teleszkóp gáztartály fóliát venni?
gondolom mehet mint a bolond
szép CRM.én nekem is olyan szép kicsik vannak,indexek.de nekem is letörtek már 2 szer.nem tudok mit mondani,én vettem másikat
helló most lettem kész a 2000 cirmimel főtengely dugó csapágy szimering tügörgö minden amit el tudtok képzelni : vetem rá a arrow kipufogót és most szeretném forgalomba helyezni van ilyen kis indexeim ilyen 2500 forintosak de állandóan letörnek már a 3 ik garnitúra 1 hónap alat ilyen indexet szeretnék mind ami ezen a gyári képen honnan tudnák ilyet szerezni aki tud segítsen
az igen,eladod a ktm-et?nem tetszik vagy mi?jaj hogy te rollert akarsz az mindjárt más,az mondjuk sokkal jobban megy.vagy nem?
a kékosztriga? mert kék oszt' RIGA

mert egyébként ez egy miniriga váz és egy s51es simson blokk 60as hengerrel
enyém . minnyá leveszem a hirdetést mert a garázsban van darabokban a blokk

még régebben tettem fel de közben elromlott viszont ha összerakom akkor el is akarom adni.

átülök utcaira vagy tolószékre vagy rolllerra még nemtudom
13. éve megvan ez a motor. 5éve nem használtam mert nem volt benne blokk. most öszerakom normálisan és egy jóideig menni fog, itt városban szaladgálni vele tök jó. nagyon imádom

8évesen ezen tanultam meg motorozni
laciCRM véletlenül nem a te ktm ed? --- ez

h h eladó? mi történt? v nem is a tied csak pont úgy néz ki?
Laci tiéd ez a marha NAGY járgány?
nem tudok éppen de én egy ideig hajtottam hengert az enyémre és olyan 25 000ft-tól 50 000-ig vagy nem tudom,KB
ez igen-e minden új?kifizetődő ezt megcsinálni?szép munka lehet
új főtengőt is kapott?
Ma ezt raktam össze.
szevasztok nemtudtok crm re hengert van valakinek? ha van menyni lenne köszi hellosztok
jaja néha már bekapcsolódni kéne
de jó nektek,jól teszed kikel egy kicsit kapcsolódni is
ódalra még egy kicsi belefér. nemvolt szülinapom. szimpla haveros mulatozás
megint szülinapod volt vagy mi?
oldalra mozog csak előre hátra NEM.
ha oldalra mozog szerintem jaú de ezt nemnagyon lehet megmondani látni kell

bebasztam
hello azt szeretném kérdezni hogy a hátsó lánc kerék ha mozog akkor a kerék agyba kell cserélni azokat a gumikat?cserélt már olyat valaki?
hello na próbálgattam egy darabig azt amit javasoltál a fékekre deee nagy siker nem lett belőle 1,2 milliméter.még holnap meglássuk de az olajam már nem cseppen azért kössz nagyon

neked is laci
kössz majd még megpróbálom,amúgy a régiken se volt az egyik fele rendesen elkopva szóval már akkor se ment,satuba fogattam és csak úgy ment vissza.de kurva nehezen...
mind1 meglássuk addig is kössz
Azthittem ez festés rajta
Ha be van ragadva a dugó, onnantól kezdve nem egyformán fognak kopni a betétek. Berakásnál bekentél rendesen mindent fékolajjal?
Próbáld meg azt, hogy amelyik oldal szorul, nyomd be telsen, aztán pumpálj rá a fékkel, aztán megint nyomd be, megint pumpa, hátha megindul. Ha esetleg nem tudnád kiszedni, fújj bele a légtelenítőcsavar helyébe kompresszorral és akkor tuti kijön. Ha kijött, nagyon finoman a lehető legfinomabb csiszolópapírral csiszold meg, utána jól olajozz be mindent, aztán mehet vissza.