egyik alapjárati csavar a másik meg a keverékállító, csak azért mondtam hogy óvatosan az olajzómotor állitásával mert én már ráfáztam . nekem az volt a bajom hogy sokallottam az olajfogyasztást aztán visszábvettem, végül főtengelyt cseréltem
nem tudom láttál-e már gyári dobot CRM-en,de van a dobon egy kiengedő vagy ellenőrző csavar vagy mi az 10-es kulcsra van ha hazajövök motorozásból kicsavarom akkor van hogy rendesen csurog a dobból az olaj.most állítottam a olajzáson akkor most nem nyomassa ki.deee a karbin is lehet állítani hogy hogy szedje az olajat?mert van ott egy kisebb és van egy nagyobb rugós csavar is.azt a rugósat szoktam csavargatni mert nem volt jó az alapgáz.....
hello mindenkinek
állítottam a olajzáson is tisztára már tisztára előre állítottam és így is nyomja ki az olajat,ha meg a karbin állítok akkor meg bedöglik
mit lehet csinálni?Laci valami tipped nincs?
Fiuk eladó a crm kisebb karcolások, jól megy nem kopog nem füstől az árban megegyezünk vagy érdeel 4 t csere max ször a szörbe de azt is meg dumáljuk. SZÉLES ÚTAT
áá baszod, ez csúnya, nem kalapáccsal kell nekimenni. nekem is be volt ragadva, ilyenkor nyomni kell rá csavarlazítót(sokat) meg jól felmelegíteni. utána nagyon könnyen kijön. annyival van több meló vele, hogy le kell szedni a féket. szinte az összes beragadt csavart ki lehet szedni így. mit is mondtál, hogy autószerelő akarsz lenni erikcrm? ha ilyeneket csinálsz más verdáján nem lesz sok kuncsaftod. ha most veszel új féknyerget és ráfolyik a fékolaj töröld le rendesen, hogy az ne puklisodjon fel ilyen csúnyán.
inkább rendszer,de ha nagyon drága akkor inkább csak dob.
meg kell néznem hogy meg-e lehet GO-zni mert hát az a tengőcske vagy mi az az csak a pofákat tartja amire olyan nagy erők nem hatnak vagy igen?
tipppem? hát nincs.. karbit tekergessed de ha jó, csak olajoz akkor ne foglalkozz vele mondom összekötőcsövet tegyél oda ahová muattam és nemlesz gond
állítottam a olajzáson is tisztára már tisztára előre állítottam és így is nyomja ki az olajat,ha meg a karbin állítok akkor meg bedöglik
mit lehet csinálni?Laci valami tipped nincs?
megvettem máma a fék pofákat
estére összerakom,
max nem vállalok el rohadt verdát
csak megveszem a betéteket aztán hétvégén vagy holnap neki ugrok aztán ha kell egy két kép akkor feltehetem.....
azért kössz mindent
auspuff für CRM125
találtam arrow-ot
http://images.google.com/imgre...
meg kell néznem hogy meg-e lehet GO-zni mert hát az a tengőcske vagy mi az az csak a pofákat tartja amire olyan nagy erők nem hatnak vagy igen?