jah próbáltam onnan is megütni aztán kicsavarni is de nem ment.le volt nagyon oxidálódva biztos meg háát ráhúzva is.
nekem nem tudsz szerezni egy kéményt a CRM-re?
Tudod hogyan lehetett volna megelőzni a szétfúrást? A másik végén kilóg kb 5-6 mm-t, azt meg lehet fogni kesebb méretű csőkulcsal, és meg lehet mozdítani. Onnantól kezdve simán ki tudod tekerni egy csavarhúzóval.
Jól esnek az elismerő szavak
A kéményt egy környékbeli mester csinálta, de nem lehet róla megmondani hogy nem a japperek csinálták. Ami kellett hozzá, azt mindent az angol vagy a német ebay-ről vettem, a telóharmonika meg az aksi az RMC-től van, meg vettem pár db illesztőcsapot a bakonymotornál. Már alig várom hogy meghalljam a hangját. kb 10 km-t mentem csak vele, tavaly ősz óta dobozokba volt összecsomagolva.
nem szedtem szét a blokkot te mulo,tudom hogy csak egy csavar fogja mester úr de mivan akkor ha az a egy csavar nem akar onnan kijönni?nagyon nem sajna ,van abba menet?biztos ha ott van....KB nem?
EPE kő nem veste
amugy a fékbetétet 1 csavar gogja csak nem kő szétszedni mindent... de már ezt nemlátod és kint szerelsz a garázsban és műár a blokkot is széthúztad miatta ugye?
kössz de a fékbetéteknek van valami száma is nem?na mind1 megyek ki most aztán fúrok ütök rúgok aztán majd csak lesz bele valami,addig be se jövök míg nem lesznek kint a betétek.jól szét kaptad hallod-e,mármint az LC-t,
jah nem is olvastam hogy lesz valami ilyesmid....vesekő...
istenem hogy mik vannak......
sokat ittál biztos....
Ez nem volt szép tőle. Szép műtét lesz.
Gondolom a tiédben is akkor a dugó mint egy virágcserép Mielőtt az XT-t szétszedtem, sosem láttam még akkora dugót.
Már nagyon szeretném élvezni a munka gyümölcsét, de még mindigg kell jópár dolog. Remélem azért még a nyáron meglesz minden. Ha nem hozom el, biztos bontóban köt ki. (vagy szemétdombon)
Erikmester, itt a kép a fékbetétről. nem kerestem meg a régit így egyszerűbb volt!
Azé lábadozok mert most műtöttek epekőre, 1-et mutatott ki az ultrahang aztán volt vagy 40 db de amugy mondtam multhéten nektek itt, hogy fogok bemenni korházba
Stephan: Annyira azért most nem baba az LC4 , (2-es kép )
Mi is csináltunk hasonló állapotban lévő motorokat! Az a helyzet,hogy minnél többet dolgozol rajta és minnél több időd "ölöd" bele,utánna annál jobb érzés lesz menni vele! Tényleg elismerő munka,új esély egy "halálra" ítélt motornak!
Ja, és amit kifelejtettem: iszonyatosan kinyúlott a lánc, a lánckerekekről lehajlott az összes fog, és egy házilag, ívvel hegesztett szardarab cső volt felrakva kipuffnak, aminek meg is lett a hatása...
Azt nem írom le hogy mi lett benne új (csak ha kiváncsi vagy rá), mert megtelne az oldal. Felvásároltam a fél német ebay-t. Szerencsére még lehet ott találni gyári Yamaha alkatrészeket ehhez a tipushoz. Persze megkérik az árát a németek.
Azt lehet mondani, hogy hónapok óta csak erre keresek . Nagy le volt pusztulva amikor elhoztam. Papírjai nincsenek, így kicsi pénzért hozzájutottam. Nem volt műszerfala, nem volt meg a saját elős-hátsó sárvédője, tank össze-vissza horpadva, legelte az olajat és úgy füstölt hogy csak na... küllők kirohadva, a nyergen elöregedett a huzat(azt most küldöm kárpitoshoz)
Ilyen lesz a nyereg: ülés
szar volt a kormány / markolatok, elöregedett szar gumik, nem volt aksi, légszűrő egérfészekké vált .
dehááát mit lehet csinálnyi
nekem nem tudsz szerezni egy kéményt a CRM-re?
A kéményt egy környékbeli mester csinálta, de nem lehet róla megmondani hogy nem a japperek csinálták. Ami kellett hozzá, azt mindent az angol vagy a német ebay-ről vettem, a telóharmonika meg az aksi az RMC-től van, meg vettem pár db illesztőcsapot a bakonymotornál. Már alig várom hogy meghalljam a hangját. kb 10 km-t mentem csak vele, tavaly ősz óta dobozokba volt összecsomagolva.
másoknál is ilyen nehéz volt a fékbetét csere?kuvvára bele volt szorulva..
itt egy kép
amugy a fékbetétet 1 csavar gogja csak nem kő szétszedni mindent... de már ezt nemlátod és kint szerelsz a garázsban és műár a blokkot is széthúztad miatta ugye?
ebay?onnan rendelted a kipuffancsot is?
jah nem is olvastam hogy lesz valami ilyesmid....vesekő...
istenem hogy mik vannak......
sokat ittál biztos....
zsir hibátlan, csak a főtengelyt kell cserélni meg pár apróságot
Gondolom a tiédben is akkor a dugó mint egy virágcserép Mielőtt az XT-t szétszedtem, sosem láttam még akkora dugót.
Azé lábadozok mert most műtöttek epekőre, 1-et mutatott ki az ultrahang aztán volt vagy 40 db de amugy mondtam multhéten nektek itt, hogy fogok bemenni korházba
Stephan: Annyira azért most nem baba az LC4 , (2-es kép )
Azt nem írom le hogy mi lett benne új (csak ha kiváncsi vagy rá), mert megtelne az oldal. Felvásároltam a fél német ebay-t. Szerencsére még lehet ott találni gyári Yamaha alkatrészeket ehhez a tipushoz. Persze megkérik az árát a németek.
Ilyen lesz a nyereg: ülés
szar volt a kormány / markolatok, elöregedett szar gumik, nem volt aksi, légszűrő egérfészekké vált .