Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igen,,,,hát igen ez elő fordulhat,füstölt vagy mit csinált?
szerinted ha enduro terepre és kross pályára is megfog felelni egy CR 250,vagy várjak a CR-f jobb lenne?esetleg valami tipp,tapasztalat?jövőre vagy télre tovább adom a CRM-et
jaja , most csak velem van a baj ( műteni fognak ), mondjuk a ktm is kifingott tegnap de ma már meg is csináltam. szelepszárszimeringes lett, nemtéma...
nem,,
a másik kollégától Tibitől.amúgy mi van veled?megy a KTM?
csuda jóóóóó
tőlem kérdezed? enyém 90es volt..
jah én is meg csináltam az enyémen és most már megy,alacsonyabb fordulaton is könnyeben felveszi ugye?
neked hányas az évjárat?
örülök hogy segíthettem
Hello köszi a segítséget tényleg a powerrel volt baj! Állítottam rajta most már nem fullad veszi a fordulatot,talán még jobban is megy!
Jah de szép moci ez is
nekem inkább takométer meghajtó kellene
Én vettem talán 2500ft volt....nem is tudom
ránézésre ilyen a 250 is, nekem fölöslegessé vált a bovdenház+ami a keréknél van, spirált meg szerintem találsz autósboltban(trabant, wartburg?)
Hali.
Ez lehet a hátsó kerékcsapágy mérete: 6203 RSR

Basszus elszakadt a km-spirálom
én kivettem a faszba anno..
bekokszosodott,aztán elszakította a bovdent
Jah de az szép munka lessz
de már ,egy az enyém is.....
OK KÖSZI SZÉPEN!
tekerj kifelé a levegőcsavaron vagy 2-3 menetet és ha nemjó akkor visza.
akkor kipuff le, és a henger oldalán lévő RC valve feliratú doboznak az oldalát leveszed majd ott álitsaz ugy hogy a két jelölés össze legyen állitva. ha már ott vagy az egész tengelyt ki vehetnéd, ami elég macera de megéri megtisztítani magát a szelepet. az két részből áll és be tud esni a hengerbe ha teszed vissza és nincs a dugó felső holtpőonton. nekem is beeset.... de nemgond mert nagyon könnyen ki lehet kaparászni, viszont jobban elfér a kezed visszarakásnál ha lent vana dugó.
sok sikert
nekem lekellet vennem a kipuffot is,
Ok köszi a választ! Hol tudok állítani a poweren a bowdennél kell vagy szedjem l e apufót és helyben?!
hell
nekem is ez volt állítottam a poweren aztán talán valamivel jobb is lett,nekem is ilyen volt egy darabig mind ha megakarna halni aztán a power kapcsolt akkor meg majd le estem.
Hello mindenkinek! Egy kérdésem lenne a rutinos crm tulajdonosokhoz! 25-ös crm van nekem és 5-6000 fordulat környékén állandóan megtorpan a motor,torokhangja van mintha megakarna fulladni aztán mikor nyit a power szelep szedi a lábát rendesen! Tudom hogy alacsony fordulaton nincs nyomaték hiszen 2 ütemű,de ha alacsony fordulatról huzatom 5-6 ezer környékén mindíg fullad aztán kipörög! Idegesít mert kanyarokban ha pont ilyen tartományban motorozok nem dobja ki a seggét! Mondtak már sok mindent gyújtás,levegő probléma valaki azt mondja dugóznom kellene! Igazság szerint nem szeretném szezonban szétszedni jó lenne ha kibírná télig! Ti tapasztaltatok már ilyet? Nektek hogy működik a gép? Előre is köszi!
http://www.motorrad.co.hu/
Innen tudsz rendelni szerintem.
Hellosztok nem tudjátok h mennyibe kerül első és hátsó féktárcsa 125-ös crm-re, és hogy a neten hol lehet megrendelni?
nkem? gyári
Hát igen kinek a jó.. . . . . . . .
neked milyen henger van rajta?