Csak azért kérdztem mert láttam kiírva hogy fejér megye, aztán mondom hátha itt laksz a közelben. Daruszentmiklóson minden hónap 3. vasárnapján keresztülvágtatok.
evvel mindig gebasz van amióta megvettem azóta csak áll. 2,3 hónapot ha motorozhattam vele.....na meg kiderült hogy nemlehet itt megcsinálni rá a forgalmit aztán az is egy ok.kár hogy valaki megfőzte ezt a motrot nekem amúgy nagyon tetszik csak hááát.....
megpróblok rá szerezni cuccot aztán meglássuk mi lessz
viddbe valami hondabótba , csapd az asztalra és mondd hogy neked ilyen kell vagy próbálkozz valami olyan helyen ahol forgalmaznak után gyártott cuccokat pl prox vertex ilyenek
ne add fel báttya , kitartás.
ugye nem azért akarod eladni mert gebasz van ?
Sztem mérd meg mégegyszer hátha először elmérted, de az is lehet hogy már azt valaki perselyeztette és egy nagyobb hüvely került bele, így viszont csak csináltatni tudsz majd bele dugót, boltban nem hiszem hogy kasz hozzá, de az ilyen öntött dugók viszont eléggé silányak
sziasztok. érdeklődném hogy honda xl 125 vagy 200 hoz nem tud valaki vezérműlánc kereket, az alsót, ami a főtengelyen van.
Nem bordás a belselye, nem ékes, melegen feltett! 16 fogú.
vagy beszerezhetőséget....
Minnél elöbb! köszönöm
megkaptam de az a szitu hogy nekem a dugóm 56 mm és itt a legnagyobb csak 54 mm,szóval nem tudom megpróbálom még pontosabb mércét találni aztán avval megmérni de arra már csak holnap lesz időm.amúgy 1000 kössz aztán még jelentkezek
Helloka tudnátok segíteni milyen tipusú motor teleszkópjával tudnám helyettesíteni az első teleszkópjaimat?! Sajnos úgy néz ki nem tudják megjavítani és nem tudom honnan szerezzek másikat?! Esetleg crm telója nincs valakinek?!
Ha Földvár felé mész, akkor jobbra az utolsó utcában lakom, sok teherautó áll a házunknál.
megpróblok rá szerezni cuccot aztán meglássuk mi lessz
ne add fel báttya , kitartás.
ugye nem azért akarod eladni mert gebasz van ?
mért?
Nem bordás a belselye, nem ékes, melegen feltett! 16 fogú.
vagy beszerezhetőséget....
Minnél elöbb! köszönöm
e-mail cím: zsarnai.erik125@citromail.hu
http://www.leboncoin.fr/li?q=h...