Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

autóval megyek sajnos, a motoromon nincs rendszám
értem. hátha erre jársz szólj, azt megyünk motorozni.
Ha Földvár felé mész, akkor jobbra az utolsó utcában lakom, sok teherautó áll a házunknál.
Csak azért kérdztem mert láttam kiírva hogy fejér megye, aztán mondom hátha itt laksz a közelben. Daruszentmiklóson minden hónap 3. vasárnapján keresztülvágtatok.
evvel mindig gebasz van amióta megvettem azóta csak áll. 2,3 hónapot ha motorozhattam vele.....na meg kiderült hogy nemlehet itt megcsinálni rá a forgalmit aztán az is egy ok.kár hogy valaki megfőzte ezt a motrot nekem amúgy nagyon tetszik csak hááát.....
megpróblok rá szerezni cuccot aztán meglássuk mi lessz
viddbe valami hondabótba , csapd az asztalra és mondd hogy neked ilyen kell vagy próbálkozz valami olyan helyen ahol forgalmaznak után gyártott cuccokat pl prox vertex ilyenek
ne add fel báttya , kitartás.
ugye nem azért akarod eladni mert gebasz van ?
Dunaföldvár mellett, Daruszentmiklóson.
mért?
na voltam megmérni egy másik mércével és ott is csak 56,4 az eredmény.mennyibe fáj egy dugó legyártatása?valaki csináltatott már ilyesmit?
nem,szlovákia végül is mind1 lenne mert ezután eladom
Fejér megyén belül hol laksz?
értem, köszönöm az információt.
Sztem mérd meg mégegyszer hátha először elmérted, de az is lehet hogy már azt valaki perselyeztette és egy nagyobb hüvely került bele, így viszont csak csináltatni tudsz majd bele dugót, boltban nem hiszem hogy kasz hozzá, de az ilyen öntött dugók viszont eléggé silányak
Hívj fel egy pár bontót, újat már sztem sehol sem fogsz kapni.
sziasztok. érdeklődném hogy honda xl 125 vagy 200 hoz nem tud valaki vezérműlánc kereket, az alsót, ami a főtengelyen van.
Nem bordás a belselye, nem ékes, melegen feltett! 16 fogú.
vagy beszerezhetőséget....
Minnél elöbb! köszönöm
megkaptam de az a szitu hogy nekem a dugóm 56 mm és itt a legnagyobb csak 54 mm,szóval nem tudom megpróbálom még pontosabb mércét találni aztán avval megmérni de arra már csak holnap lesz időm.amúgy 1000 kössz aztán még jelentkezek
megkapta kend amit küldtem?
Elküldtem. Ha nem tudnád megnyitni vagy valami szólj aztán alkotok valamit.
király! de ügyes vagy én is keresgetem valamit csak sikertelenül...
e-mail cím: zsarnai.erik125@citromail.hu
Adj egy e-mail címet, aztán átküldök valamit. Megtaláltam a táblázatot...
mármint hogy hányadik furat?mert azt még mindig nem tudtam meg
furat minta alatt mit értesz?
hello laci hallod nem tudsz nekem szerezni furat mintákat vagy méreteket mutatni vagy ilyesmit?
Bontókat telefonálgass végig. Valahol csak találsz másikat. Ha jól tudom a '90 körüli CR telója is belemegy, csak az már fordított.
eladó CiRMik van azert sm is:D
http://www.leboncoin.fr/li?q=h...
Helloka tudnátok segíteni milyen tipusú motor teleszkópjával tudnám helyettesíteni az első teleszkópjaimat?! Sajnos úgy néz ki nem tudják megjavítani és nem tudom honnan szerezzek másikat?! Esetleg crm telója nincs valakinek?!
azért van másképpen mert a service manual amiből kiszedtem CRM és NSR -motoroké egyben. van szerepe hogy melyik a rúgós szerintem