Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szerencsésebb voltam,most először tegnap eljutottam egy krosz pályára,nekem nem volt semmi gond,csak itt ott gyengusz volt egy kicsit de azért elég állat a pálya ,egykét kép a pályáról,helyszín:köbölkút(gbelce)
http://www.co
untrycross.sk/tra...
JAJA
Fene azokat a fránya kanyarokat!
Eszt a róhat napot megint jól megszívtam egész éjjel szakadt az eső reggel mire gondol a hülye ember kimegy dagonyázni a crosspályára aztán egy egyik mandinernél úgy gondolta a gép hogy továbbmegy egyenesen engem meg ledob magáról és amikor kiszállt a mandinerből akkor pont egyenesen a kuplung karral a földbe fúródót és nem eltört aztán go egyesbe haza gyors szétszedtem aztán leköszörültem elmentem alumínium hegesztöhöz ot fél orát vártam meghegeszteték asztán haza köszörülni hogy ileszkedjen a foglalatba azután kis alpozo gyors festés száradás aszt az egész napom szinte ráment egy ilyen kis melora de most legalább jo egy darabig de már megrendeltem az ujat egyész olcso volt:http://citybike.unas.hu/shop_a...
Üzemárát általában szentem Quadoknál használnak én nem látom semmi értelmét mert az indítástól méri és lehet hogy egy órát csak egy helybe áll amúgy monsteres dobost honnan lehet szerválni
jah üzemóra éppen kroszra gondoltam nem a CRM-re
üzemórára gondolsz?
vannak üzemórás meg nem üzemórás motrok. a CRM az nem üzemórás. A Kilométert szokták átszámítgatni nagyjából üzemórába vagyis forditva de nemsok értelmét látom. Ha valami üzemórában van megadva ( pl.: krosszgépek) akkor abban is kell mérni üzemóra mérővel és ugy számolni az olajcserét, dugócserét satöbbi.. ha pedig utcai géped van akkó kilóméterben
egy rutin kérdés.....
remélem nem néztek hülyének de egy óra az hány motor óra?
a redbullos is meg mindegyik nagy, hátul szét kell vágni és ugy jólesz találd fel magad
nekem mind1 én megiszom én meg majd monster-osat akarok de az csak talán fél literesbe tudok szerezni ami szerintem nagy lessz
én se... de hirtelen ezt találtam itthon
ez cukormentes hell , azt nem szeretem
erre nagy a doboz, és a bilincs kell mert magát a tartályt is az tartja
Egyébként nemtom mennyire stimmel a gáztartály átmérője, de én annó úgy csináltam az Yz-nél, hogy levágtam a bombás doboz tetejét, nyomtam az aljába egy kicsi ragasztót, és ráhúztam. És nem kell aba bilincs hozzá.
ezt én sem hagyhattam ki
én ráhúztam egy gumicsövet meg befordítottam igy nem virít róla hogy az egy ava bilincs
Kösz már meg is csináltam egész jó lett:D
jah bocs jól is NÉZ ki
de jól is méz ki
.... igen igen.. sima redbulldoboz szétvágva és ráhajtogatva...
A 2 hónappal ezelőtti motorrevüben volt erről egy cikk, Pesten csinálnak ilyet, mondjuk azt üzemanyag tankon csinálták, de az elv ugyanaz. Előkeresem neked. (vagy lehet a honlapjukon is fent van)
Helló mindenkinek! Nem tudja valaki hogy lehetne kihúzni a horpadást a rezóból? Le szeretném krómoztatni és így nem akarom horpadtan. Előre is köszi!
háát igen tudom mert én is szedtem már szét mert csapágyat cseréltem a hátsó kerékbe de akkor még nem mozgott ennyire mint most asszem neki is látok mert most úgy is szar az idő de holnapra megszárad és akkor már én is kész leszek és....
jah kössz
Na ezekre