helo!az mitől van hogy a lamella fele száraz:S:Spedig benne van az előirt oil menyiség:Smikor összerakjuk bekenjük olajjal és akkor megy!utána meg elkezd csúszni megnit:( szerintetek mért van ez? előre is köszi
AHA jolvan de szerintem ilyen ha lessz akkor ezek a cuccok újak,már mint a pakolások.szerintem is ezek haszált cuccok de egy kicsit szétnézünk legalább...
Jolvan,de legalább van szervizkönyved,jó lenne a hétvégén összerakni,és az is jó lenne ha a viz már nem baszakodna,,remélem ez a hiba volt......
szerinted vegyek termosztatot?
megszakitani azért erősi kell
meg ne feledd hogy csak keresztbe huzzad aprólékosan, fokozatosan
szervizkönyvemm van csak olasz nyelvü vagy a fasz tudja mien
Sajna nem,csak ha esetleg egyik autószerelő a faluba ha van neki akkor kölcsönözné,az lenne amúgy a legjobb.a szervizbe nálunk van ahol én prakszolok de az biztos hogy nem kölcsönzik haza.amúgy mennyire kell lehúzni tudod?
Viszont hogyha leveszed a hengert, akkor érdemes cserélni hengertalp tömitst is, viszonnt ha csak ellenörizni akarod a cumókat akkkor ugy is tudod hogy forgatod a motort és a dugóra ráteszed a kezed majd ha lent van érzed a lógást ha van, én igy néztem meg vagy 2x sajna 3x amikor néztem akkor igencsak lógott akkor cerés is lett.
egy próbát megér; aztán ha ugy érzed lekapod a hengert
na ez hossu lett és értelnetlen:D
fel? melyik fele? ezt elég nehéz megérteni olaj van benne abban forog a kuplung akkor hogyan lenne száraz? és egyáltalán honnan tudod azt hogy száraz?