Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan?

fel? melyik fele? ezt elég nehéz megérteni olaj van benne abban forog a kuplung akkor hogyan lenne száraz? és egyáltalán honnan tudod azt hogy száraz?
helo!az mitől van hogy a lamella fele száraz:S:Spedig benne van az előirt oil menyiség:Smikor összerakjuk bekenjük olajjal és akkor megy!utána meg elkezd csúszni megnit:( szerintetek mért van ez? előre is köszi
jovan énb kezdek beálni
AHA jolvan de szerintem ilyen ha lessz akkor ezek a cuccok újak,már mint a pakolások.szerintem is ezek haszált cuccok de egy kicsit szétnézünk legalább...
ahham, de szerintem ezek használt cumók nagyrészt..
ha nemtalálsz valamit akkor NSR é is jó pl a hengerfejtömitésben
http://www.autosszaki.hu/alkat...

szerintem ide elnézek mert nincs olyan messze tőlünk.....
hol veszed az anyagot?
akkor jolvan,nem veszek, mert most jön haza a fater és megyünk akkor venni ezeket a szarokat meg akkor még egy két cucc kell nekem....
má mondtam hogy ne vegyél

nemkell az
Jolvan,de legalább van szervizkönyved,jó lenne a hétvégén összerakni,és az is jó lenne ha a viz már nem baszakodna,,remélem ez a hiba volt......
szerinted vegyek termosztatot?
megszakitani azért erősi kell
meg ne feledd hogy csak keresztbe huzzad aprólékosan, fokozatosan
szervizkönyvemm van csak olasz nyelvü vagy a fasz tudja mien
Neked van szervizkönyved?nem kell,még nem sürgős lehet hogy nem is lesz nyomatékkulcs....
valahogy majd ráhúzom csak meg ne szakadjon.....
hát tudom. ha akarom

szervizkönyvben benne van. de eneseréktől meg tod kérdezni ha sürgős-...
Sajna nem,csak ha esetleg egyik autószerelő a faluba ha van neki akkor kölcsönözné,az lenne amúgy a legjobb.a szervizbe nálunk van ahol én prakszolok de az biztos hogy nem kölcsönzik haza.amúgy mennyire kell lehúzni tudod?
az lehet látod, jól huzzad le.
legjobb lenne nyomaték szerint nyomatékkulcsal lehuzni, de gondolom az a lehetőség nem adott...
Mert látom hogy az volt csinálva,de azt is észrevettem hogy alig voltak behúzva a hengerfejcsavarok szerintem azért ment el a pakolás is....
ne mesterezzél itt nekem inas

erre nem is gondoltam
mivan ha ottis szar a cucc
Értem mester lógás.....
persze akkor le se veszem,a motor meg a henger közt csak nincs elbaszódva a pakolás...
nemkell az,

Viszont hogyha leveszed a hengert, akkor érdemes cserélni hengertalp tömitst is, viszonnt ha csak ellenörizni akarod a cumókat akkkor ugy is tudod hogy forgatod a motort és a dugóra ráteszed a kezed majd ha lent van érzed a lógást ha van, én igy néztem meg vagy 2x sajna 3x amikor néztem akkor igencsak lógott akkor cerés is lett.
egy próbát megér; aztán ha ugy érzed lekapod a hengert
na ez hossu lett és értelnetlen:D
meg kellene nézni hogy milyen kopottak ott bent a dolgok,szerinted vegyek termosztatot bele?
minek veszed le a hengert?
Szép mi?picsába szerintem ha má itvagyok akkob leveszem a hengert is megnézem......jah igaza volt hallod.....
naaaa akkor a izének volt igaza..
kinek is

aki mondta nah.. rosz a memóm
Csááá mester hallod szétkaptam a motrot és a pakolás volt rossz meg termosztat se volt benne valahogy igy néz ki a hengerem most.....
nocsak