Ha szóltál volna, 25-ből is meglenne a Wössnered. Késő bánat.
A Namuráról meg olvasd lentebb, nekem az lesz, ha mentem már vele sokat, elmesélem, milyen, addig a neten találsz róla véleményeket, ThumperTalk stb...
Jó kérdés, a neten sok helyen dícsérik, amerikában jobbnak tartják a Prox-nál. Nekem a következő dugószettem Namura lesz, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, majd elmondom, milyen.
Wössnert én is 24-25 között tudok szerezni, most nekem Prox van (előtte is az volt), a profibbak a Vertex-Wiseco-t dícsérik nagyon
Mindegyik dugattyúszett, azaz dugó, gyűrű, csapszeg és csapszegzégerek, túlméretesben is. Hengertalp-tömítés külön nekem nincs, szettben 8ezer körül lehet szerezni, abban hengerfejtömítéstől a powertömítésen át a kipufogó tömítéséig minden féle van. De kartonból is lehet vágni, csak a vastagsága nem mindegy.
Megjegyzem, 39ezerért van Wiseco teljes szett, amiben benne van a dugócseréhez szükséges minden cucc, dugó, gyűrű, csapszeg zégergyűrűkkel, hengertalp tömítés, power tömítés, gumigyűrűk, minden hétszentség.
biztos, hogy 93-as?
Mondjuk kb. mindegy... Nagyjábóli árat mondok majd, aztán úgyis mérni kell a hengert a pontos mérethez.
ProX: 21.000
Wiseco: 29.000
Namura: 19.500
de most komolyan...kurva annyukat...
ez lenne a minimum...