Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 rúd kalbász?
fagy dugó esetleg segg dugó?
vaagy káddugót
borosüveg dugót
Versenyzésre nekem milyen dugót ajánlotok
Kíváncsian várjuk, hogy szolgál.
Üdv!

Cr125 (95)-höz kerestem dugót 53,96-ost alap nicasilos hengerhez. Sajna nem namura lett.
A Namuránál cr125-höz elég érdekes méretű dugókat kínálnak.
(furatméretek 54- 54,5-55-55,5).
Viszont 1 Kx85-be nem sokára belekerül az áhított cucc.
a MÉRET a lényeg, minden más megoldható.
...meg is lehet kérdezni, benne van-e még, mert valszeg PONT róla van szó. Ezt az idétlen színű nyerget még én húzattam rá, de ennél jelentősen jobb állapotban adtam el Balaton környékére.
Meteor dugód is van. Akkor majd az kéne inkább. Nem versenyezni kell ugy hogy szerintem tökéletes lesz az is. Remélem a héten kapok lóvét már azért is könyörögni kell. Sajnos ilyen világot élünk. Amint esedékes szólok. Postán tudod küldeni?
Köszi a tippeket
Akkor METEOR dugattyút kell venni, 15ezer, nekem az 1990-es CR125-ösöm egy évig pötyögött vele gond nélkül, azzal is adtam el. Nem versenyzőknek való...Ennyi.
Tekercsről kell kép. köszi. Dugó csere is lesz de kimértük és az egyik tekercs is szar
Majd nézetek egy méretet aztán mondasz egy árat a dugóra. Milyenek vannak mennyiért? Ebben a válságban nekem most óccsóóó kell
Legalább örülhetsz Fasza
hát én nem sokat inditotam ezt a motort max2 szer tolásnál 2 esbe is szinte fékezett a henger az nemsérült nicasilos hál istenek meg úszta
Azt ezt nem vettétek észre,hogy nincs kompó?Na menjetek ti a apicsába Henger milyen?Az is kuka
Mi eza nagy Nakamuri reklám
Vannak nekem is olcsón jó minőségű dugóim,újak,mégse kellett innét senkinek,29500 helyett 18-ért.Mé nem kellett Jobb kicsengetni a bótban?Nemértem én ezt a madzsar nípet
na alaplap az nincs tekercs van csak +cdi majd később rakokfelképet róla ha érdekel de lehet hogy neked is a dugó körül kel szétnézni
Engem elég lenne,ha leszopnának
Köszi majd lehet hogy kereslek hamarosan ez ügyben. Majd leméretem
Tudok. A 125-ösé mindennel együtt 19. A méret mindenképpen kell, a hengert vidd be egy szervízbe, ahol van intométer.
Várható volt egy gyertya olvadás után,hogy ezek lesznek a tünetek!
Keme te tudsz szerezni namura dugószettet vagy csak ajánlottad? '89-es cr125-be kellene pontos méretet még nem néztem. 19e.ft körül mozog mérettől függetlenül?
Nekem meg adhatnának egy TM144-et, mert annyit izgultam meg szomorkodtam miattad, akit így átvertek.