Cr125 (95)-höz kerestem dugót 53,96-ost alap nicasilos hengerhez. Sajna nem namura lett.
A Namuránál cr125-höz elég érdekes méretű dugókat kínálnak.
(furatméretek 54- 54,5-55-55,5).
Viszont 1 Kx85-be nem sokára belekerül az áhított cucc.
...meg is lehet kérdezni, benne van-e még, mert valszeg PONT róla van szó. Ezt az idétlen színű nyerget még én húzattam rá, de ennél jelentősen jobb állapotban adtam el Balaton környékére.
Meteor dugód is van. Akkor majd az kéne inkább. Nem versenyezni kell ugy hogy szerintem tökéletes lesz az is. Remélem a héten kapok lóvét már azért is könyörögni kell. Sajnos ilyen világot élünk. Amint esedékes szólok. Postán tudod küldeni?
Akkor METEOR dugattyút kell venni, 15ezer, nekem az 1990-es CR125-ösöm egy évig pötyögött vele gond nélkül, azzal is adtam el. Nem versenyzőknek való...Ennyi.
Mi eza nagy Nakamuri reklám
Vannak nekem is olcsón jó minőségű dugóim,újak,mégse kellett innét senkinek,29500 helyett 18-ért.Mé nem kellett Jobb kicsengetni a bótban?Nemértem én ezt a madzsar nípet
Keme te tudsz szerezni namura dugószettet vagy csak ajánlottad? '89-es cr125-be kellene pontos méretet még nem néztem. 19e.ft körül mozog mérettől függetlenül?
Cr125 (95)-höz kerestem dugót 53,96-ost alap nicasilos hengerhez. Sajna nem namura lett.
A Namuránál cr125-höz elég érdekes méretű dugókat kínálnak.
(furatméretek 54- 54,5-55-55,5).
Viszont 1 Kx85-be nem sokára belekerül az áhított cucc.
Vannak nekem is olcsón jó minőségű dugóim,újak,mégse kellett innét senkinek,29500 helyett 18-ért.Mé nem kellett Jobb kicsengetni a bótban?Nemértem én ezt a madzsar nípet