Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan na...értem én
értsd jól
kézzel rugdosni?
nem tudom mennyi a gyári érték, de 7-8bar körül ne is kinlódjatok. Ha minden fasza simán 10felett kell lennie. 250-be 13-bar körüli értékek mozognak. A ktm-nél mielőtt cseréltük a cuccokat és nekünk is durrogot 7bar mértünk aminél esély sincs hogy beinduljon. Mindenképp szerezzetek egyet és mérjétek meg.
hát megpróbálok szerezni egyet menyinek kellene leni a nyomásnak?
mondjuk az enyémhez képest nagyonkönyű rúgni jó persze az enyém 600-as de szerintem ezt túl könnyű mert ha jobban meg erőltetem magam kézzel lehet rugdosni .nem tudom hogy ezeket téleg ilyen könnyű vagy akkor ez gyenge?
gabcsi29 a te motorod pedig '92-es ha a tank fehér és nem festett, mint az oldalrajtszám idom, ha festett és alatta piros akkor '91-es,de viszont akkor nem lesz hosszúéletű, mert ezeket nem lehet festeni. De kiváncsi vagyok én is motorszám alapján mi jön ki, de amit irok, meg irtak keme-ék az igy van. És itt mindenki segiteni akar nem baszogatni. Az meg hogy '92 vagy '94 teljesen mindegy, ha fasza a gép max pár ezerrel olcsóbban megtudtad volna venni, ha előtte utánnajársz a dolgoknak.
Hello! Visszaolvasgattam a problémád és én Ktm-nál találkoztam ilyennel és nem a gyujtás a hibás azért mert durran. Ne is ott keressétek. Szerezzetek egy kompressziómérőt és rakjátok bele, nálunk ugyanez volt és 7bar volt a hengerben. Egyszerüen kevés a kompót ennyi, kopott a cucc.
Ha valakinek írsz,használd már a "válasz erre" gombot,azért ennyire primitív ne legyél!
Én nyugodtan alszom...
De lehet, hogy igazad van, és valami leleményes üzletember a 94-es motorját fáradtságos munkával átalakította 1991-essé, hogy így orvul OLCSÓBBAN tudja majd eladni.
tudod mit! holnap leolvasom a motorszámokat, és beazónosítom. és nem vagyok makacs, ha valakinek igaza van elfogadom ,de nincs igazatok! .(na jó lehet) xD
Látom, te az a fajta makacs hülye vagy, akit kiakaszt, hogy mindenki szemben jön vele az autópályán
jaja, ebben az esetben ráadásul még a tank is más.
De ha ez sem meggyőző valakinek, vázszám alapján vagy motorszám alapján is meg lehet mondani, mikori a motor.
sztem inkább tegyétek el magatokat holnapra! NO COMMENT
Idomok alapján meglehet figyelni a motorok évjáratát!
pedig de. tudod, mit? lásd, milyen napom van, rendelj légyszives két 94-es hűtőtakaróidomot a motorodra, és ha felszerelted, tedd ide be a fényképet

bocsánatkéréseket elfogadunk!
most nem mondjátok komolyan , hogy ti olyan profizmussal éltek,hogy a ::
-kis
-fekete -fehér
-VGA kamerás
képekből megtudjátok mondani..
Van, aki magától szalad bele a nyitott tenyérbe
Nem kéne firtatni a dumáddal... keme csak segíteni próbált vagy felvilágosítani... ez NEM msn hanem kulturált FÓRUM!
vagy nem: lehet már álmos vagyok, de kajak nem értem
itt keresd a hasonlóságot

Többet nem kívánok mondani.
Előzmény gomb. Akkor megvilágosulsz... Vagy nem.
jah, palcsee ! semmit se értek abból amit írtál,azt se tom ,hogy nekem vagy kemének írtad..szótárt nem akarom elővenni:S
tudok normálisan beszélni...miből gondolod , hogy ez 91 es? mert eddig minden alkatrészt 94 esként vettem hozzá, és semmi baj sem volt.am arra is gondoltam,hogy ez valami kevert motor. de mind1,de azért kiváncsi vagyok,hogy miből gondoljátok? ( és ne parasztoz , te parszt :D xD )
Honnan tudod hogy nem így van? Lehet, hogy a hátsó idomokról lepergő oltott mész is a tanya falának meszelésekor kimaradt adagból való....
"MÉ"?...Ha nagyon erősen megfeszíted magad, akkor talán tudsz normálisan beszélni, nem ócska kapás paraszt módjára. Arról legkevésbé mi tehetünk, hogy te hagytad magad átverni, és megvettél egy 91-es motort 94-esként.