csika most tőled kérek tanácsot remélem segítesz
a motorral úgy kezdődött ez a gyújtás história hogy huszú távon ment a srác kopgázal egyenes szakaszon(4Km) és egyszer csak leállt neki pukkadozva kivettük a gyertyát elvolt égve a pólusa tetünk bele 1 másika aztán már azzal sem indult csak durrant tolásra sem.
Na a minap megcsináltuk a gyújtást vagy is van szikra de nem indul csak durran mi lehet a gond?szerinted?
én arra gondolok hogy lehet eltört a gyűrű de nem akarom addig megbontani még nem mond valaki valami okosabbat.
remélem segítesz
Hali! Egyedileg tervezett üó számláló eladó, korrekt áron, legyártása kb 1,5hét! 6számjegyű-percet is mér-programozható kivánt üónál jelzést ad sipolás-litium ion aksival 3évet elmegy cseréje házilag 300ft-60*30*25mm-1 év garancia-gyertya kábelről veszi a jelet. Az aksicserével a műszer nem nullázódik. Ha valakit érdekel adatlapon van elérhetőség.
hali
Valaki tudna nekem egy körülbelüli árat mondani honda cr 125 kipu rendszerre. vagy érdemes ebay-ről inkább venni? van annyival olcsóbb ebay-ről venni ilyen cuccot, postával mindennel? hogy jobban megérje?
a motorral úgy kezdődött ez a gyújtás história hogy huszú távon ment a srác kopgázal egyenes szakaszon(4Km) és egyszer csak leállt neki pukkadozva kivettük a gyertyát elvolt égve a pólusa tetünk bele 1 másika aztán már azzal sem indult csak durrant tolásra sem.
Na a minap megcsináltuk a gyújtást vagy is van szikra de nem indul csak durran mi lehet a gond?szerinted?
én arra gondolok hogy lehet eltört a gyűrű de nem akarom addig megbontani még nem mond valaki valami okosabbat.
remélem segítesz
eladó cucok 100% hogy jó
CDi
gyújtó tekercs
Csika, én próbáltam, de nem akartak arra menni
Hívd őket nekik van
Erről eladó a rezó.
Valaki tudna nekem egy körülbelüli árat mondani honda cr 125 kipu rendszerre. vagy érdemes ebay-ről inkább venni? van annyival olcsóbb ebay-ről venni ilyen cuccot, postával mindennel? hogy jobban megérje?
azt szeretném kérdezni,hogy a powerben hol keressem a problémát,ha a hpp takarófedelén látszódik,hogy beleütközik a nyelv?