Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint koplett blokkfélre gondolok
cr 250 hpp blokkoshoz van valakinek gyujtásoldali deknije?
Kompót tudsz mérni? Meg érezni azt,ha nincs kompresszió.
Eladó lett ha valakit érdekel
csika most tőled kérek tanácsot remélem segítesz
a motorral úgy kezdődött ez a gyújtás história hogy huszú távon ment a srác kopgázal egyenes szakaszon(4Km) és egyszer csak leállt neki pukkadozva kivettük a gyertyát elvolt égve a pólusa tetünk bele 1 másika aztán már azzal sem indult csak durrant tolásra sem.
Na a minap megcsináltuk a gyújtást vagy is van szikra de nem indul csak durran mi lehet a gond?szerinted?
én arra gondolok hogy lehet eltört a gyűrű de nem akarom addig megbontani még nem mond valaki valami okosabbat.
remélem segítesz
na szevasz megcsináltuk a gyujtást a jeleadó volt a bibis
eladó cucok 100% hogy jó
CDi
gyújtó tekercs
Keresek '89 honda CR125-höz gyújtást. Állórészt.
Sziasztok! Eladó egy vadonat új PIRELLI cross gumi. 19x275-ös. 5000-ért odaadom. postán is el tudom küldeni. érdeklődni : motorsokk@citromail.hu
Hali! Egyedileg tervezett üó számláló eladó, korrekt áron, legyártása kb 1,5hét! 6számjegyű-percet is mér-programozható kivánt üónál jelzést ad sipolás-litium ion aksival 3évet elmegy cseréje házilag 300ft-60*30*25mm-1 év garancia-gyertya kábelről veszi a jelet. Az aksicserével a műszer nem nullázódik. Ha valakit érdekel adatlapon van elérhetőség.
Tereljed,mint a libákat
Köszi!

Csika, én próbáltam, de nem akartak arra menni
Bammeg,erre is küldhetnél olyan lakókat
Gratulálok hozzá. Legyen benne sok örömöd!
http://www.krosszmotorok.hu/
Hívd őket nekik van
Szia!

Erről eladó a rezó.
hali
Valaki tudna nekem egy körülbelüli árat mondani honda cr 125 kipu rendszerre. vagy érdemes ebay-ről inkább venni? van annyival olcsóbb ebay-ről venni ilyen cuccot, postával mindennel? hogy jobban megérje?
Sziasztok! Nem tartozik a témához, de ma beköltözött egy új lakó a garázsba
...nem 650.000, hanem 605.000.- ...amúgy meg úgy is mindegy
Ebay-en. 650.000.- Huf körül volt délután a licit.
Ez is díííííííííísz
A 2010-es 12000 dollár.
hello!
azt szeretném kérdezni,hogy a powerben hol keressem a problémát,ha a hpp takarófedelén látszódik,hogy beleütközik a nyelv?
Ez eladó valahol?
Hú ez valami dísz motor.ezt kár lenne összebaszni
Köszi