Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy 4 évvel öregebb.....
MÉ szted hányas?
Az a motor, ami neked van, nem 94-es, azt ugye tudod?
igen,az a motor, de köszönöm nem érdekel.
az a motorod van ami az adatlapodon?mert arra van nekem gyári japán hütöidomom piros ha esetleg érdekel...
mennyiért adod mert hirdetést nem találtam
HY ALL!
valakinek esetleg nincsen ?lehetőleg 94-es, 125ös CR blokkja?
egyben, henger nem muszáj.., ajánlatokat ide kérek: gabcsi29@mail.datanet.hu , vagy msn: dg.gabcsi@hotmail.com
a forúmot nem mindig nézem , szal ide inkább ne.! üdv
Nézze meg a másik gyújtással én azt mondom! Nekem ugyan ezek a tünetek és mérésnél az egyik tekercs jött ki hibásnak. Vagy ne nézze meg mert nekem kell a gyújtás
hátnem mert mire lementem hozzá akkora már szétvolt szedve minden az szerelő úgy adta vissza neki a motort darabokban ja ezt még nem mondtam azt mondta srácnak hogy hideg van nincs kedve szerelni hát ez röhej de komolyan
ááá nem segítesz nekem csak ilyen fajta tanácsokat adsz
Nem nézte meg komplett másik állórésszel?
Gyútsd meg,mondom ééééééééééééén
a arácénál nem minden rugásra durran hanem kb 8-10 rugásra és hogy észrevettem csak szivatóval durran anélkül semi
szikra olyan vanála hogy szinte majd be gyulad a gyertya benzin nélül is
hát az a helyzet hogy azt nem tudja hogy van e álórésze de holnap elmegyek náa és megnézem amugy 8 ért adja ő is anyiba vette
várjál felhivom a srácot meg kérdezem
Állórész tekercsel mennyi?
Azért nem ártana lehúzni a hengert,mert ha gyertya olvad akkor lehet a dugó meg adta magát vagy a gyűrű leragadt.
Mit számít az
Az enyémnek dettó ez a baja. Van szikra de csak puffog és nem indul. Mi kimértük és az egyik tekercs szar.
jel adó az nincs nekünk is az volt a bünös cdi van meg az állórész tekercsel más nincs

de az enyém az agond
Az a jó,ha folyik,dobj alá egy égő gyufát,sok gondtól kíméled meg magad
Gyújtásállórész kellene jeladóval együtt. Mennyibe adjátok nékem?
azt nem tudok mérni de tolásnál 2 be az én sulyom alatt (82Kg) majdnem fog karbi lehet mert ma abol is folyt a benzin fel akadt az úszó gonolom én holnap azt is szét szedem akkor mimiat durran?